Zapraszam do złożenia oferty na uruchomienie technologii. Myślę że jeśli już masz wyłączność na Polskę to możesz szerzej opowiedzieć o swojej technologii. Czy jest już instalacja w skali technicznej?
Pozdrawiam
|
Opał z osadów ściekowych - strona 2 |
Opał z osadów ściekowych
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Zapraszam do złożenia oferty na uruchomienie technologii. Myślę że jeśli już masz wyłączność na Polskę to możesz szerzej opowiedzieć o swojej technologii. Czy jest już instalacja w skali technicznej?
Pozdrawiam
Zainteresowanych ofertą kolegi bombaraka zapraszam najpierw do analizy doświadczenia przeprowadzonego w kotłowni EC Wybrzeże S.A., które skopiowałem z prezentacji otrzymanej na konferencji w Gdańsku. Sama prezentacja również jest do ściągnięcia z mojej strony (referat format pps - spakowany waży 4.9MB)
(prosze o wybaczenie takiej ograniczonej postaci linka ale nie mam jeszcze 5 postów ;) salix_pl.republika.pl/osad.html Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości w zdobywaniu wiedzy - zawsze warto sprawdzić każdą "okazję" kilka razy ;)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Opał z osadów ściekowych - strona 2": - bioopał z osadów sciekowych - Rolnika / Właściciela ziemi / Osbiór osadów ściekowych - opał vs azbest - Sklep -> Opał , Węgiel , Drewno kominkowe , Brykiet - BRYKIET TORFOWY/ tani opał zamiast węgla/
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|