|
opcja tylko odsetki ? |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
czy to sie wogole oplaca ? a jesli tak to kiedy ?
hm....czyli nikt nic nie wie na ten temat ?????
praktycznie nie ma takich ofert. Występuje za to karencja na spłatę kapitału na okres np. od 3 miesięcy do 2 lat.
Hoho a ja znalazłem taką ofertę w GE - oferują okres karencji nawet do 10 lat. Warto sprawdzić dokładniej.
a mozna prosic cos wiecej o tej ofercie ?
No tak,tylko później przypuszczalnie raty są wyższe,chyba, że się dłużej spłaca..
czyli co nam to daje ? zwiekszenie mozliwosci kredytowych pewnie ? i cos jeszcze ?
To, że coś jest podane w ofercie to wcale nie znaczy, że to ty możesz ubiegać się o ten produkt. Poznaj najpierw szczegóły oferty a potem pisz posty na forum.
to ze nie znasz jakiejs oferty to nie znaczy ze musisz sie wypowiadac tak jak ktos wyzej zauwazyl chodzilo mi o oferte GE ktory to wlasnie ma taka wiec skoro jej nie znasz to mzesz byc nie mily na innych tematach ....
"to ze nie znasz jakiejs oferty to nie znaczy ze musisz sie wypowiadac tak jak ktos wyzej zauwazyl chodzilo mi o oferte GE ktory to wlasnie ma taka wiec skoro jej nie znasz to mzesz byc nie mily na innych tematach ...."
Ano właśnie, siedzę sobie dzisiaj przed kalkulatorem kredytowym w swoim biurze i liczę sobie ten kredycik, co oznacza, że znam ofertę banku GE Money :) I oto co wyliczyłem: 250 000zł na okres 30 lat z samo odsetkowym okresem 10 letnim kredyt w złotych opr. 6,30% 10 lat rata odsetkowa około 1350zl, 20 lat rata kapitałowo odsetkowa 1887zł. 250 000zł na okres 30lat z kapitałowo odsetkową ratą we frankach 1299zł. opr. 4.05% kredyt 100% wartości nieruchomości. Aby ktoś brał taki kredyt to musi być albo bardzo przedsiębiorczy, albo kompletnym idiotą, ale dlaczego tak uważam, to zostawie tą wiedzę sobie, a nie takiemu ignorantowi jak ty, któremu nie chce się zadzwonić do dobrego doradcy kredytowego.
dlatego wlasnie nie lubie doradcow takich jak pan bo sa zadufanymi nie dokoncze co dalej,
rzeczywiscie na razie znam tylko ta oferte bo tylko na nia patrzylem, obliczen zadnych jak na razie nie robilem, a po to zadaje pytania bo nie znam odp... i mimo nie milych uwag z pana strony dziekuje za odp.
zacznij od siebie kolego
jakos nie wydaje mi sie zebym w jakikolwiek sposob wczesniej byl nie mily...no ale to bez sensu wiec nie zamierzam dalej tego kontynuowac..
Poumowując, jeśli chodzi o kredyt z długim okresem karencji to pewnie znajdą się osoby, którym rozwiąże on problem wysokości przyznanej kwoty, bo wydaje mi się, że może to wpłynąć na jej wysokość.
nie wpływa na wysokość kwoty kredytu
|
|