Jest to program inwestycyjny z rozważnym %. Wg. opisu inwestują oni na giełdzie walut i są doświadczoną grupą.
Nie jest to program typu HYIP czy AutoSurf (nie wiesz o co chodzi? poszukaj na allegro opisów odnośnie w/w nazw), gdzie program jest wysokiego ryzyka i nie wielu trzyma tak wysoką reputacje.
A teraz czas opis.
Na stronie można wyczytać następujące informacje:
- Kod: Zaznacz cały
Open Trade International, Inc.
Aquilino De La Guardia Street
Ocean Business Plaza, 1206
Panama City, Panama
6
Fax: +507-264-6321
E-mail: contact@opentrade.net
Ciekawostką jest fakt że program który oficjalnie zatriumfował w sierpniu '06 jest na domenie istniejącej kilka lat. Została zarejestrowana:
- Kod: Zaznacz cały
Created on: 30-Jun-01
Teraz trochę od innej strony.
Mamy do wyboru kilka planów a na stronie jest również kalkulator więc sprawdzić kto i ile może każdy sprawdzić.
Kilku znajomych przez internet inwestuje w ten program. Ja wpłaciłem 20$ i wypłaciłem uwaga zaledwie z 1$ zyskiem (czyli 21$) bo nagrzebałem co nie trzeba :(
Teraz już się trochę podszkoliłem i mam zamiar wejść z większą sumą.
Mam zamiar wpłacić $125 i ustawić compound (zysk jest doliczany do inwestycji) na 100%.
Moja inwestycja trwała by 240 dni roboczych.
Dzienny zysk wynosiłby $11,05. Ale nie mógł bym je wypłacać bo przepisywane by były do inwestycji.
Tak po 240 dniach roboczych (ok. roku) z $125 zrobiłbym $2652,42.
Przeliczając że inwestuje $125 po stawce $1 = 2,65zł czyli 331,25zł a po niepełnym roku wypłacam $2652,42 licząc że kurs już niżej nie zejdzie ($1 = 2,5zł) a może się umocni to wypłacę 6631,05zł.
Jako optymista...
Inwestując 331,25zł mam szanse na zarobienie 6631,05zł. Myślę że kto nie ryzykuje ten nie ma a wy co myślicie o tym wszystkim?
Adres: http://www.opentrade.net



