Witam co sądzicie o takiej firmie…
MUNERIS - BIURO USŁUG KOMPUTEROWYCHl
Czy str www jest dobra wizualnie przyciąga uwaga…
Co byście zmienili o ile w ogóle by było cos do zmiany?
Dzięki za sugestie
pozdrawiam
|
Opinnia |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam co sądzicie o takiej firmie…
MUNERIS - BIURO USŁUG KOMPUTEROWYCHl Czy str www jest dobra wizualnie przyciąga uwaga… Co byście zmienili o ile w ogóle by było cos do zmiany? Dzięki za sugestie pozdrawiam
do pełnego wypasu jeszcze sporo brakuje, popracuj nad kolorami, i zeby ta grafika była spójna, bo jak narazie, to to wygląda na takie posklejane bez ładu
a co jest nie tak z grafika nie tak... kolory zywe sa... wg osob innych jest dobrze zrobiona (grafikow) wg osob ktore patrza na kod tez nie jest zle a osoby trzecie mowia ze fajnie to wyglada wiec powiedz co nie tak jest dokladniej ;P
Jeżeli patrzysz z punktu widzenia użyteczności to promocja produktu, wystawienie oferty oraz wizualizacji firmy sa na bardzo niskim poziomie.
Identyfikacja wizualna, http://inspiration.eight8.jp/ link do sprawdzenia. Witrynę pozostawię bez dalszego komentarza. Zastasuj flash, pomiń barwy 'odblaskowe' przeksztalacajac na pastale, stosuj maksymalnie 2 czcionki, identyfikuj obraz z tekstem. Powodzenia Efekt
Hmm wg mnie czysto i prosto ale...:
-napis "menu" po lewiej stronie jest malo widoczny i jak dla mnie jezeli chodzi teraz o "temat" stronki to firma zajmujaca sie takimi rzeczami powinna miec stronke na "lepszym" poziomie tzn. wyglad bardziej firmowy (biale, szare lub ewentualnie bardziej pasujace tlo), nie zaszkodzilyby elementy we flash'u, i grafika inna niz to jedno zdjecie po prawej stronie. To sa tylko moje uwagi mozesz je uwzglednic albo poprostu olac. Pzdr.
No dobra…
A więc sugestie przyjąłem … I zrobiłem coś takiego…która wersja lepsza… Flasha nie znam na tyle … Grafika – powoli dochodzi do str ten jeden obrazek na każdej nbędzie z czasem zmieniany na obrazki odpowiadające stronie kwestia czasu ale chodzi mi o grafike strony tła warstwy tamta wydawało by mi się iż nie była zła widać myliłem się… Więc która lepsza jest ta na obrazku czy ta co już widzieliście? projekt projekt 1 projekt 2 projekt 3 pozdrawiam
nie za ciekawet te projekty...Jednakże ten ostatni jest chyba najlepszy.
zdecydowanie ostatni :smile:
Albert
Ta strona jest fatalna pod wieloma względami. 1. brak logotypu 2. Muneris - w słabszych mionitorach niewidoczne całkowicie, w dobrych ledwo 3. Za długie teksty 4. Mało wyraźne menu tak pionowe jak i poziome na dole 5. Nie pisz że coś jest cennikiem jesli nie podajesz cen 6. Brak polityki prywatności na stronie 7. Aktualności - no chyba zbyt wiele powiedziane. Zobacz strony konkurencji, jesli stronę robisz sam to zagladnij do http://www.templatemonster.com - dobrze opracowane szablony graficzne, może dostaniesz natchnienia. Pozdrawiam Paweł
|
|