Witam ,
zapraszam do otwarcia wlasnego sklepu z obuwiem wiecej informacji na www poie com pl
zycze duzo sukcesów
|
Opłacalne firmy - strona 2 |
Opłacalne firmy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam ,
zapraszam do otwarcia wlasnego sklepu z obuwiem wiecej informacji na www poie com pl zycze duzo sukcesów
jesli chodzi o te tereny przy ruchliwych trasach, moze by Pan pomyslal o otwarciu sklepuz meblami ogrodowymi. albo moze jakiejs myjnie samochodowe.
Przy trasie moze Glazura za grosze była ta franczyza poruszana na forum - cość ciekawe. McDonald też uwązam dobry pomysł a mak i stacja to już super :P oczywiście trzeba mierzyć siły na zamiary ziemia to owszem już dużoa ale kaska też potrzebna.
Znajdz coś co Ci pasuje, wiele biznesów jest teraz niezwiązanych z tym gdzie mieszkasz czy żyjesz.
Rób to co lubisz robić, to co Cię kręci, tylko do takich rzeczy podejdziesz z pasją a wtedy pieniądze będą efektem ubocznym a mogą przyjść w ilości której się nawet nie spodziewasz. Co ciekawe że do rzeczy tego typu nie musisz się motywować. Motywacja potrzebna jest tylko wtedy kiedy to co robisz robisz niechętnie, dla kasy. Zauważ że nie ma poważnych sukcesów biznesowych, które ludzie odnieśli nie lubiąc tego co robią. Po prostu dla większości z nich to nie tyle biznes ale część ich marzenia.
Czy w miejscu oddalonym od autostrady o 15km i przy drodze głownej opłaca sie załozyc szkołke drzew i krzewow jako ptk sprzedarzy i majac jeszcze w oddalonym o 15km miejsce produkcji?
Chce o to zapytac, bo skonczyłam szkole technikum architektury krajobrazu, dlatego pojecie w roslinach mam, ale nie bardzo wiem czy to sie oplaca, owszem wiem ze musiałabym sie dokladnie zoorientowac jaka produkcja roslin sie oplaca i czy lokalizacja jest odpowiednia. Jestem w stanie przy tym robic projekty ogrodów,ale poki co chciałabym zaczac od szkolki i pytam czy to sie w ogole oplaca?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Opłacalne firmy - strona 2": - Intax - opłacalne? - Opłacalne usługi !!! - Fototechnologia - opłacalne? - Pensjonat w górach!? Opłacalne czy nie? - Czy AdWords będzie opłacalne?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|