|
Opony używane - inport niemcy , holandia, szwajcaria |
Opony używane - inport niemcy , holandia, szwajcaria
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam ! pytanie moje dotyczy , czy ktoś z was ma doświadczenia z importem używanych opon z Niemiec , Holandii, Szwajcarii. Interesuje się tym tematem i potrzebuję niezbędnych informacji.Jakie trzeba załatwić formalności w urzędach itd (ilość ok 1000 opon w miesiącu ), nie interesuje mnie "wolna amerykanka" chcę to robić legalnie. pozdrawiam inox
Witam
Skąd jesteś? Może coś wspólnie bedziemy sciągać? Mam serwis mobilny ogumienia pozdrawiam Tomek
Znam namiar na firme z Niemiec
Maja dosc ciekawe ceny pozdrawiam
Jakie maja ceny? Sprzedają w parach czy na kontyngenty ?
sprzedawaja jak chcesz
mozesz 10 kupic a mozesz 2 tiry tylko gotowka ceny zaleza od opony i bieznika jak chcesz to mozemy sie tam wybrac pozdrawiam moj numer 693 695 693
witam ! jakie ceny proponuje ten partner z niemiec ? jednorazowo mysle ze jestem w stanie zabierac ok 200 szt. , najchetniej kursy co tydzień , chyba ze proponuje dobre ceny to wtedy mozna zalatwic jakis wiekszy samochód i zabrac wiecej , masz jakies doswiadczenie w imporcie takich opon ?
Witam
Jeszcze nie sprowadzalem tak opon ale mozna jechac osobowka i zobaczyc jak to tak naprawde wyglada gosc mowi ze dziennie wyjezdzaja z tamtad 2-3 tiry z oponami do polski mnie przede wszyatkim interesuja opony do ciezarowych pozdrawiam
Witam. Zajmuje sie handlem hurtowym oponami uzywanymi z Niemiec, UK i Włoch. Bardzo duzy wybór rozmiarów i wysokości bieznika. Opony w parach i 100% sprawne. Zapewniamy wlasny transport. Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt:
tel: 0044(0)7920289304 Prosze o SMS oddzwonie. Pozdrawiam
Witam wszystkich interesuja mnie opony i felgi stalowe z niemiec
a ja mysle ze rynek opon uzywanych powoli i bezpowrotnie przemija ale zycze powodzenia
Też uważam, że to przemija. Do tej pory kupowałem oponki używane na giełdach (mieszkam koło granicy i jest tutaj tego masa). Ale jak zaczęli wołać po 80 za taką trochę lepszą a za taką już całkiem fajną około 100 to stwierdziłem, że lepiej zamówić nowe gumki. I tak zakupiłem sobie zimóweczki w necie za jedyne 140 zł za sztukę. Więc widzę, że w tej chwili to po prostu bez sensu.
Tez jestem zainteresowany tematem-mieszkam 100km od granicy i jestem po germanistyce wiec z dogadaniem sie nie byloby porblemu.
Witam wszystkich.
Mam nowo otwartą wulkanizację i szukam kogoś do stałej współpracy - interesuje mnie kupno opon i felg używanych w sporych ilościach. Na początek potrzebuje około 500 opon od 13 do 16 i parę kompletów 17 i 18. Nie interesuje mnie transport wszystko załatwiam we własnym zakresie. Zainteresowanych prosze o odpisanie na pw
Jestem zainteresowany tematem, interesują mnie opony i felgii aluminiowe. Jeśli ktoś ma jakieś kontakty i ceny oraz możliwości to proszę o informacje na pw lub na forum zapewniam transport
poszukuje w bardzo bobrym stanie opon z niemiec podaj tel to zadzwonie
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Opony używane - inport niemcy , holandia, szwajcaria": - Szukam osoby sprzedajaca używane rowery w Niemcy i Holandia - nawiąze wspólprace- niemcy, holandia - współpraca niemcy, holandia, rownież e-biznes - szukam pomocy od zamieszkujących Holandia i Niemcy - Nawiaze wspolprace Polska,Niemcy,Holandia
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|