|
Opony uzywane z Niemiec - strona 2 |
Opony uzywane z Niemiec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
jestem zainteresowany kupnem opon do aut ciężarowych z niemiec prosze o kontakt 504 766 020
PRZYWIOZĘ 300 OPON UŻYWANYCH Z NIEMIEC CO TYDZIEŃ,BIEŻNIK 5-7 MM. 13" DO 20". CENA OD 35 - 65 ZŁ ZA SZTUKĘ. ZAINTERESOWANI DZWONIĆ NA NUMER :518-547-908
WITAM! JESTEM W STANIE PRZYWIEŻĆ OK. 300 OPON TYGODNIOWO W ROZMIARACH OD 13 DO 20 CALI.
BIEŻNIK OD 5 DO 7 MM. MNIEJSZE ILOŚCI RÓWNIEŻ!!! ZAINTERESOWANI PROSZĘ O KONTAKT POD NUMEREM : 518-547-908
witam.
sprzedam opony uzywane bieznik od 4-8mm, zazwyczaj pary ale sa tez komplety, rózne rozmiary w cenie od 30-40zl/szt. zainteresowanych prosze o kontakt 661-377-987.
witam poszukuję ofert na dostawę opon z Niemiec bieżnik pow. 5 mm pisać na e-mail: r.andrzejewicz2902@gmail.com
Poszukuję uczciwej osoby, która zajmuje się ściąganiem opon z Niemiec, Holandii, UK i gdzie tylko :) Posiadam stałych odbiorców w Polsce a także w Rosji. Mogę odbierać opony cały rok po kilka set sztuk miesięcznie. Będzie ktoś miał 100 sztuk miesięcznie wezmę, będzie 1900 też wezmę. Wiadomo co za dużo to nie zdrowo dlatego prosiłbym o propozycję z oponami o bieżniku od 5 mm, posiadam także odbiorcę gum tak po 3-4 mm lecz cena do hurtu jest zbyt niska aby Sobie tym głowę zawracać ale jak ktoś ma to mam opcję sprzedania tego także lecz wynagrodzenie nie będzie zbyt wysokie...
Opony zimowe i letnie, sprzedaję cały rok. Posiadam stałych odbiorów. Swojego busa. Swój magazyn. Opony chciałbym raczej w rozmiarach z od 15 w górę aczkolwiek nie raz małe też ktoś weźmie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą ze mną to zapraszam 669-779-779 Jest jeszcze czas aby podziałać z letnimi na ten sezon. Od lipca chciałbym już zacząć działać ze zimowymi. Czekam na kontakt 669-779-779
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Opony uzywane z Niemiec - strona 2": - Używane opony z Niemiec - OPONY UŻYWANE Z NIEMIEC - Współpraca- Opony używane z niemiec - sprzedam opony uzywane z niemiec - nawiąże współprace- Opony używane z niemiec!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|