witam, mam pomysl na biznes jak w tytule - bylaby to usluga majaca na celu zalatwienie wszelkich rzeczy niezgednych do tej uroczystosci (sala, orkiestra, foto, video, auto, ozdoby, zaproszenia etc.)
sam sie zenilem tydzien temu i wiem ile jest do zalatwienia i ile to pochlania czasu (jak bym mial kase to pewnie bym skorzystal z takich uslug), dodam tutaj ze podoba mi sie ta "dziedzina" i robilbym to z pasja
moje podstawowe pytanie to: co o tym sadzicie?
pytania poboczne: mieszkam w 20 tys miescie niedaleko Wroclawia - lepiej robic to we Wroclawiu (gdzie jest konkurencja) czy skupic sie na tych mniejszych miasteczkach (poczatkowo tylko na tym gdzie mieszkam)?
nastepne pytanie: czy zalozyc firme w domu i skupic sie bardziej na pozyskaniu klienta przez internet czy otworzyc takie biuro (sklep) gdzie moglbym dodatkowo sprzedawac art. zwiazane ze slubem (ozdoby, zaproszenia, moze nawet suknie)?
p.s. myslalem tez o kupnie luksusowego auta i wozenie tym autem ludzi do slubu (ale to pozniej jak firma zacznie przynosic zyski) oraz o kursie "dekoracji" - wtedy sam moglbym dekorowac sale i koscioly
prosze o wszelkie sugestie