Witam serdecznie,
Jest to pierwszy mój pomysł (wykonany) na stronę internetową. Z założenia ma być to serwis który pomoże młodym ludziom w organizacji osiemnastych urodzin. Serwis nie będzie pobierał opłat ani za zamieszczenie podstawowych informacji o klubach ani za możliwość ich przeglądania.
Wszystko pisałem sam więc wygląda to jak wygląda :) A co do funkcjonalności serwisu chętnie zapoznam się z Waszym zdaniem na jego temat (krytyka mile widziana).
Nie przewiduje z tego jakichś wielkich zysków, zależało mi jedynie na stworzeniu czegoś samemu co może być przydatne i zdobyciu doświadczenia na kolejne projekty ale o tym może innym razem :)
A więc wracając do tematu, prosze o Wasze opinie nt. serwisu http://osiemnastkowo.pl
Jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą, proszę się ze mną kontaktować poprzez pw (na forum jestem codziennie). Głównie zależy mi na osobach które mogły by dodawać kluby (swoje, bądź też ze swojego miasta)
Przewiduje również dział, dzięki któremu młodzi i obrotni ludzie będa mogli zarobić ale o tym też w odpowiednim czasie :)
Czekam na krytykę i pochwały :)
pozdrawiam