Witam drogich forumowiczów !!!
Gdy obserwuje jaką ludzie popełniaja głupotę wychowując swojego psa niewłasciwie zaś potem się dziwia, że pies nie chce do nich przyjśc albo sika w domu skoro przed chwilą był na spacerze to aż mi się serce kraja.
Półki moje uginaja się od literatury na ten temat która zaczęłam czytac gdy ledwo umiałam ... czytać. Pomagałam sąsiadom, znajomym i wszyscy są ogromnie zadowoleni ze swoich czworonogów.
I stad zrodził się pomysł na biznes...
Mieszkam w jednym z wiekszych miast w Polsce gdzie na jego obrzeżach połozony jest bardzo profesjonalny ośrodek. Cena również jest profesjonalna na co nie stać wszystkich włascieieli psów. Myślałam o tym by po wyrobieniu sobie certyfikatów w tym zakresie niedaleko centrum miasta załozyć trochę jednak tańszy, na którego stać by było wiekszość osób.
Zakres usług na początek
* przedszkole dla psów
-metoda "lepiej zapobiegać niż leczyć", bardzo mało popularna w Polsce, ale przynoszaca niesamowite efekty
*indywidulane i grupowe szkolenia w zakresie podstawowego posłuszeństwa
- bez udziwnień pies stróżujący, obronny
*rozwiązywanie pojedynczych problemów z psem
*indywidualne odwiedziny
Jednym słowem zakres usług nie dla psów uzytkowych, ale dla psów które są w pełni oddane i posłuszne włascicielowi na codzień.
Nie dysponuje narazie zadnym kapitałem, mysle jedynie o przyszłości.
Jeżeli jest to zły pomysł to po prostu zatrudnię się w tym Profesjonalnym Ośrodku