|
Otwarcie imprezowni w nieduzej miejscowosci |
Otwarcie imprezowni w nieduzej miejscowosci
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Przyszedł mi do głowy pomysł otwarcia klubu muzycznego w małej miejscowosci. Od dawna juz przyfałoby sie w niej cos takiego, gdyz młodziez sie bardzo nudzi. Nie chodzi tu tylko o ludzi z tej miejscowosci, ale równiez o pobliskie wioski. W promieniu kilkudziesieciu km nie ma nic poza barami. Bar sam sobie nie jest czyms ciekawym. Otwarcie jakiegos nieduzego klubu z dj-em i ochroną byłoby super pomysłem. Czy ktos moze mi pomóc od czego mam zaczac??
Założenie działalności, znalezienie lokalu, przystosowanie go do potrzeb dyskoteki (bo o to chodzi), uzyskanie koncesji na sprzedaż alkoholu, znalezienie DJa, znalezienie dostawcy alkoholu.
o to nalezałoby spytac okolicznych potentatów przenno - buraczanych , czy blizej im do Majlsa Dejwisa czy majkela dzagerowskiego czy moze do majteczek w kropeczki ale powodzenia a o ochrone to nie masz sie co martwic mam kontakty z kilkoma zorganizowanymi grupami ( bo to nie jest prawda że zostali rozbici ) zadzwon to pogadamy
klub muzyczny kojarzy mi sie z muzyka na zywo, fajnym klimatem i wystrojem...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Otwarcie imprezowni w nieduzej miejscowosci": - Szukam współnika do plażowej imprezowni w warszawie - Bar na wsi/w małej miejscowości - Pub w małej miejscowosci. - Dyskoteka w małej miejscowości - Biznes w małej miejscowości
• Strona 1 z 1
|
|