Mam zamiar otworzyc pub w Wołominie (40 tys mieszk), proszę o udzielenie kilku dobrych radi wskazówek, które pomogłyby mi w otwarciu tego biznesu
wolomin1984@wp.pl
Zgóry dziękuję
|
Otwarcie pubu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mam zamiar otworzyc pub w Wołominie (40 tys mieszk), proszę o udzielenie kilku dobrych radi wskazówek, które pomogłyby mi w otwarciu tego biznesu
wolomin1984@wp.pl Zgóry dziękuję
Witam
Proponuję przeszukać forum - wątek pubów pojawiał sie już wielokrotnie. Poza tym sprecyzuj nieco oczekiwania. Jakie rady Cie interesuja? Pozyskanie funduszy; przepisy, koncesje umowy; Sanepid; wystrój; towar; inne??? Opis wszystkiego to gotowy biznes plan.. :mrgreen:. Pozdrawiam
Z tym tematem powinieneś się ukazać w dziale ,,Pomysł na biznes"
Fyette napisal:"Z tym tematem powinieneś się ukazać w dziale ,,Pomysł na biznes".
No nie uwazam zeby z tym tematem powinien sie ukazac w dziale "pomysl na biznes"! Moglby ale napewno nie "nie powinien"!! To jest dzial "ogolnie o biznesie" czyli OGOLNIE o tym co nas interesuje w danym temacie a jego OGOLNIE obchodzi otwarcie pubu i wszystkie z tym zwiazane OGOLNE kwestie! Wejdz w dzial "opinie i uwagi na temat serwisu..." i przeczytaj moj temat "to co mnie wkurza" to zrozumiesz dlaczego tak reaguje! Do autora tematu. Sprecyzuj dokladnie jak to widzisz itp bo ciezko cos doradzic jak sie nie zna szczegolow! Pzdr
|
|