|
Otwarcie Sklepu. z jakiej Branzy opłaca sie najbardziej ??? |
Otwarcie Sklepu. z jakiej Branzy opłaca sie najbardziej ???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam troche kpitalu i chiałbym otworzyćswoj pierwszy własny interes mam tylko problem jaką branże w tych czasach wybrać bez oszłamiającego wkładu finasowego .jakies pomysly ??
spożywczy.
warzywniak
A ja myślę, że musisz przeanalizować sytuację w mieście, w którym chcesz ruszyć z interesem. Prawda jest taka, że w jednym mieście opłaci się sklep z odzieżą, w drugim z upominkami a w jeszcze innym coś innego. Musisz pobadać i poobserwować handel w mieście.
No i tak naprawdę musisz sam sobie odpowiedzieć na pytanie w czym byś się czuł dobrze jakiego typu sklepy chciałbyś prowadzić. Następnie przeanalizować konkurencję i podjąć decyzje w co zainwestować. Pozdrawiam.
To tak naprawdę zależy od Twoich predyspozycji. Ogólnie najlepszym sektorem jeśli chodzi o szybki rozwój przy niskim wkładzie własnym w działalności są usługi (III sektor). Jednak to czy przetrwasz czy nie, jaka będzie rentowność jest uzależnione od umiejętności kadry, czyli na początku od Ciebie. Zastanów się również nad swoimi koneksjami, bo i one są istotne niezwykle w dzisiejszych czasach
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Otwarcie Sklepu. z jakiej Branzy opłaca sie najbardziej ???": - czym najbardziej opłaca się handlować - Jedena z najbardziej bochodowych branzy - Najbardziej skuteczna reklama sklepu odzieżowego - Otwarcie sklepu - Otwarcie e-sklepu
• Strona 1 z 1
|
|