|
Outlet odziez z Londynu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam.Jestem zinteresowana.Prosze o odpowiedz mozliwie jak najszybsza.Czy ta odziez jest tylko markowa,jakie to sa marki i cena.Z gory dziekuje za odpowiedz.
witam, moge prosic wiecej informacji -ceny, marki, itp. bobo(kropka)sk(malpa)op(kropka)pl z gory dziekuje i pozdrawiam
Witam ! poproszę o szczegóły oferty na inox(małpa)pra(kropka)waw(kropka)pl dzięki pzdr
Ja też poprosze o info i cenniczek.
grzebi17(małpa)interia(kropka)pl lub na GG 2962468 Pozdrawiam ;)
witam
ja rowniez prosze o szczegoly nt. cen, dostepnych ilosci, marek ubran i ich jakosci. czy sa mozliwosci podpisania kontraktu na regularny odbior ubran? prosze o info na priv albo na wojttryn(malpa)gmail(kropka)com
Witam!Proszę o szczegółowe dane tj. cennik marki jakość zasady współpracy itp. na e mail krystek<malpa>windowslive<kropka>com .Pozdrawiam
Witam
Ja również jestem zainteresowany, . Prosze o sczegółowe informacje (ceny, warunki itp.)na mmilutki (małpa) interia (kropka) pl Dziekuję!!
Poprosze o informacje na priv (marki, cennik).
Dzieki.
Witam ja rózwnież jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy
prosze o ceny,zdjecia i katalog asortymentu pozdrawiam serdecznie piotr-gorski(małpa)o2(kropka)pl
witam, posiadam obuwie adidas, nike, puma (outlet) jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na mail dhk@op.pl to wyślę ofertę
Witam!
Również jestem zainteresowany businessbuypoland(małpa)gmail.com Pozdrawiam!
witam
również proszę o dokłądniejsze info nt marek, cen i warunków transakcji na suchar1551(małpa)gmail.com
witam
poprosze o oferte a bullet77@o2.pl
proszę o informacje na priv - minimalne zamównie, cennik, rabaty, czas dostawy, forma płatności etc.
Pozdrawiam
|
|