|
Outlet sprzetu - strona 2 |
Outlet sprzetu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
nic dodac niz ujac playsonic jest najlepsze rzadzi biznesem w Polsce i niedlugo tak nas zablokuje ze niczego nie bedzie:)
ja również proszę o szczegóły
krzysieek@interia.pl
Też uwielbiam gości, którzy nie potrafią czytelnie pisać i - pewnie dlatego - trzesą europejskim byznesem ;)
dot ortografii ..........nie mam czasu i nigdy niezwracam uwagi na bledy i ich niepoprawiam ... dlaczego .....ludzie dostosowuje sie do mnie a nie ja do ludzi ......za tonnierobie bledow w matematyce to wazniejsze.......krzys dokladnie wie dlaczego mnie wkurzyl nie bede sie rozpisywal bo juz nie ma to sensu a on zrozumial i to bylo moim zamierzeniem ze wougel poszukalem tego forum o ktorym niemialem pojecia wczesniej ....fakt bllokuje towar coraz bardziej dla mnie latwoiejsze coraz wiecej firm bezposrednio pisze do mnie ale to nieistotne ........nie lubiue konturencji ale tez zlej tylko w polsce praktycznie kazda jest zla bo polak ma to w genach ze zawsze stara sie byc madrzejszy od kazdego innego .... to slawetne opowiesci z pracy na zachodzie ze jak polak ci nie dokopal to juz coi pomogl ......zle ze mamy taka opinie ale cos wiekszosc o nie porosi wwrecz ......tak wiec sie przyklepalo ze polak zlodziej i kretacz i nieszanuje nikogo a szczegolnie 2 polaka .....i to prawda smutna jest ale prawda .....system f fakt to stary ale juz niechodzi o to kto i co / chodzi o krzyska / ale praca moaj opiera sie na tym ze niemcy czy holendrzy bez problemu na nas polakach zatrabiaja od 50 do150 % liczac na tiry , a polak glupi zamiast sie laczyc zeby stanowic sile przeciw/ ja zarabiam max 10 % / to jest przeciw 2 polakowi i daje znow zarabiac niemca po 50 do 150 % .....czy nikt z was niewwidzi tej glupoty czy niemona razem zebysmy my mieli 50 do 100% a nie 10 jak dzis i cala odpowiedzialnosc na nas .......tylko zeby to zrobic otrzeba ludzi ktorzy widza do przodu na kilka miesiecy minimum .......zna m realia i nieraz ocieralem sie o jednostkowe interesy na kilkaseet tys euro i zawsze mnie zastanawia dlaczego polak chce przeciw polakowi zeby dac zarabiac niemcowi ......glupota krotkowzrocznosc czy te wypowiedzi ze ocieram sie o interesy w europie dlatego niepisze ortpgrafoicznie ..... to wlasnie ci polacy zammiest razem w grupie to sa porzeciw sobie samemu i tego jeszcze niewidza ..........osobiecie powiem tak zarobilem juz wg mnie az za duzo teraz tylko mnie kreci ze manipuluje czyms duzym nie chodzi o kase tylko dla mnie o adremnaline ........jak ktos bedzie chcxial myslec pomoge jak znow ktos napisz o ortografii nieskomenytuje ............narazie
Panie Jarku przechwalanie się co to nie ja, czego to ja nie potrafię nazywanie swojego konkurenta cyt:"malutkim" a dostawców baranami itd. to nie tylko świadczy o braku kultury osobistej, ale o braku profesjonalizmu. Ośmiesza Pan siebie, a przede wszystkim swoją firmę. Pisanie że nie zwraca Pan uwagę na ortografię to tłumaczenie z podstawówki, matematyką sie Pan przechwala tak jak pozostałymi rzeczami, jednak nie musi się Pan tu wykazywać z tej dziedziny, więc możemy dużo gadać. Chyba że mówi Pan o liczeniu własnych zysków, ale skoro to lepiej wychodzi niż dbanie o estetykę, to ja nie chce wiedzieć jak Pan traktuje klienta. Niektóre zdania są po prostu nie do odczytania. Konkurencje nie ważne czy małą, czy dużą traktuje się kulturalnie i z szacunkiem na poziomie, no chyba że Pan się jej tak strasznie obawia?! Mamy wolny rynek, musi Pan to wziąć do swojej wiadomości. A Polaków proszę nie obrażać, bo to dotknęło również mnie.
Panie Krzysztofie mam do Pana ogromny szacunek, pokazał Pan nam wszystkim jak rozmawiać z konkurencją, kulturalnie i na poziomie;-)) Jeżeli playsonik tak ekspresywnie i z taką wrogością załatwia interesy to życzę Im powodzenia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Outlet sprzetu - strona 2": - OUTLET SPRZETU RTV,AGD - SPRZET EKSPOZYCYJNY, ZE ZWROTÓW - Outlet* Niemieckie Końcówki Kolekcji* Outlet - Import sprzetu AGD - Dostawca sprzętu - Dostawca sprzętu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|