|
Outlet sprzetu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na biznes. Pisałem Wam wczesniej, ze chce importować rtv, agd ze zwrotów sklepowych. Wszystkich zainteresowanych zapraszam. Sklepy na zasadach franszyzy.
Witam!!tez wlasn ie przymierzam sie do otwarcia takiego sklepu
Proszę o więcej informacji
treboru@wp.pl
też proszę o odpowiedź na PW
jeśli można to proszę o szczegóły
pawko00@interia.pl
Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt na mój adres krzysiek.kalisz@vp.p
Przesle wszystkie oferty oraz szczegoły. Prosze o wyrozumiałoś jezeli oferta bedzie przesłana w ciagu dnia, dwóch od zapytania - mam tak wielu zainteresowanych, ze stworzenie kazdemu indywidualnej oferty zajmuje troche czasu. Pozdrawiam Krzysztof Prus
ciekawe dlaczego moj stary pomysl zostaje przez kogos sprzedawany ......hahahah pracuje w tym od 6 lat i to jeszcze wtedy kiedy uc niewpuszczal retoure do polski ...wiekszosc teraz haha wielkich importerow nie miala pojecia co to w zasadzie do dzis nie ma .......sprawdzajcie zrodla a nie czcze gadanie o niczym
ale ty przeszedles na masowke i obecnie wciskasz ludziom syf a kolega wyzej ma towar dobrej jakosci.
kolego ja tworze to co ten kolega chce czyli siec ....tylko ze to moj pomysl i moje kontakty oparte nie na czytaniu wypocin i opowiiesci na forach tylko na ciezkim placeniu podatkow walki sadowe o kase tych firmek co nieplaca i 6 lat doswiadczen roznego rodzaju .... w polsce nikt no ewentuyalnie 1 firma wiecej siciegnela legalnie odemnie i podam jest to firma ktora sciaga mediona i mimo ze zaczeli pozniej niz ja totylko ich moge uczciwie porownac do mnie ...tak wiec bardzo prosze jesli ktos ma jakies zastrzezenia to niech jeszcze pisze jakie ma doswiadczenia bo moge zrozumiec laika bo sie niezna i trze ba czasu zeby wedzial co i jak ale tych busowych importerow bezposrednich niechce rozumiec i wogule rozmawiac no chyba ze sensownie .....licze na tym forum na kulture wypowiedzi a nie pyskowki
nielubie bezczelnych gowniarskich odpowiedzi ale zebys zrozumial to ten pan jak mowisz u mnie sie rejestrowal a nie ja u niego to raz pozatym my sie znamy i to jak on twierdzi dobrze ja dokladnie niepamietam za duzo znam osob ...i tak jak on wiedzial juz wczesniej skutecznie jestem w stanie zablokowac okresnowy towar z retoue zeby przechodzil przez moje sklepy a dopuszczam tylko ludzi ktorzy naprawde maja jaja do tej pracy ....jest to ciezki kawal chleba tyle ze duzy i ze skwarkami hihih
Nie chce sie wdawać w kłotnie i potyczki słowne
Od 8 lat jestem współwłascicelem 20 sklpów z odzierzą uzywaną i pomysł ten zapozyczyłem z Europy Zachodniej gdzie powyzszy sposób sprzedazy jest wymyslony kilkadziesiat lat temu. Sprzetem rtv,agd ze zwrotów i ekspozycji zainteresowałem sie rok temu i zleciłem fachowcowi od sieci franszyzowej stworzenie ram prawnych i organizacyjnych takiego tworu w ramach powyzszego asortymentu. Asortyment kupujemy u najwiekszych dostawców w Europie i WB a róznice polegają na tym, ze jedni koncentruja sie na tańszym towarze a inni na sorcie A, B z gwarancja lub nieznacznymi sladami uzytkowania. Wszystkich ktorzy chca sie przekonac o jakosci i rodzaju produktów zapraszam do swojej firmy i kazdy sam oceni czy warto wspólpracowac ze mną. Proszę sprawdzic na róznych forach jaką opinię wystawili kliencie mojej konkurencji - to bedzie wystarczającym komentarzem. Moim zdaniem lepiej pracować i pokazac efekty a nie gadac i grozić że zablokuje sie komus towar. Kulturalni ludzie nie mówią źle o konkurencji dlatego powstrzymam sie od komentarzy na temat firmy Playsonik i innych. Zapraszam wszystkich do siebie i życze każdemu udanych zakupów. Pozdrawiam KRZYSZTOF PRUS
w 1990 roku mialem najwieksza i druga hurt ..,.. twn szmat .... firm mialem juz naprawde tyle ze handlowalem wszystkim dlatego jestem niezniszczalny raz kontakty , dwa zasob gotowki wlasnej , trzy umiejetnoisc dostosowania sie do sytuacji i warunkow rynkowych itp reszta juz wygladala by na chwalenie siebie ........ i dokladnie bo zaczeli mnie m.in wkurzac p krzys ......od ani z grunzwald dowiedzial sie jako jeden z pierwszych ze organizuje siec sprzedazy .....dlaczego od niej bo m in do nich padla propozycja zcentar=lzowanie sprzedazy przezmnie na terenie polski .......ja niemusze zlecac nic pracownika bo ja to0 wymyslilem i sam koordynuje w calosci i na teren polski jak i na teren innych krajow .... co do kat a i kat b prosze podac cenniki oficjalnie i pokazac ludzia jak sie faktycznie liczy ceny a nie opowiadac bzdury ale co mozna sie spodziewac od posrednika ktory nieublizajac nie ma dostatecznych wiadomosci a sie wypowiada..... konczac fakt firma playsonik blokuje i zablokuje kazdy liczacy sie sprzet tak zeby osoby wspolpracujace zarabialy non stop a osoby posrednie nie niszczyly rynku i cen bo to jest proste jak to robi9 allegro gdzie 1 szt kupuje sie taniej niz w niemczech 1 tira .....nie znam opini o firmie p ,krzysia ja niemam czasu na badania naomiast znam negatywy o mnie sa nieraz ciekawe naprawde warto possluchac ....mnie interesuje siec ktora bedzie pracowac lata i ta siec bedzie juz niedlugo w calej polsce pozdrawiam
ja niemusze zlecac nic pracownika bo ja to0 wymyslilem i sam koordynuje w calosci i na teren polski jak i na teren innych krajow .... co do kat a i kat b prosze podac cenniki oficjalnie i pokazac ludzia jak sie faktycznie liczy ceny a nie opowiadac bzdury ale co mozna sie spodziewac od posrednika ktory nieublizajac nie ma dostatecznych wiadomosci a sie wypowiada..... konczac fakt firma playsonik blokuje i zablokuje kazdy liczacy sie sprzet tak zeby osoby wspolpracujace zarabialy non stop a osoby posrednie nie niszczyly rynku i cen bo to jest proste jak to robi9 allegro gdzie 1 szt kupuje sie taniej niz w niemczech 1 tira .....nie znam opini o firmie p ,krzysia ja niemam czasu na badania naomiast znam negatywy o mnie sa nieraz ciekawe naprawde warto possluchac ....mnie interesuje siec ktora bedzie pracowac lata i ta siec bedzie juz niedlugo w calej polsce pozdrawiam
ps zawsze jestem jedymym wlascicielem a nie wspolnikiem . dot figurantow
Dziekuje drogi Jarku za konstruktywna polemike.
Zarówno ja jak i Ty jestesmy posrednikami ktorzy kupują od najwiekszych w Europie. Ceny na allegro nie sa az tak niskie i mozna kupic duzo taniej. Ciesze się, że Jarek tworzy siec - choć na razie ma tylko 11 sklepów ktore kupuja od niego i troche psiocza na asortyment. Ja nie przechwalam sie i nikomu nie groże - poprostu działam i tyle. Drogi Jarku dlaczego moja firma tak Tobie przeszkadza a nie inni. Jezeli jestem tak nie liczacym konkurentem to dlaczego wogole sie mna zajmujesz? Sami ocencie wypowiedzi i dopowiedzcie sobie reszte. Ja zycze Jarkowi udanych interesów bo każda konkurencję trzeba szanować. P.S. Sieci franszyzowe drogi Jarku działaja od kilkudziesieciu lat i ani Ty ani Ja nie wymyslilismy nic nowego. Powielamy utarte szablony. Pozdrawiam Krzysiek Prus
|
|