gdzie moge kupic hurtowo odziez markowa ??
moze byc 2 jakosci
Interesuje mnie MEXX, LEVIS, LEE, Beneton, blend itp...
|
Outlet |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
gdzie moge kupic hurtowo odziez markowa ??
moze byc 2 jakosci Interesuje mnie MEXX, LEVIS, LEE, Beneton, blend itp...
witam
posiadam koncowki kolekcji zanych firm mexx, wrangler , lee , tomy hilfiger , adidas i ine. wysprzedaje sklep i zalezy mi na czasie i dlatego sprzedaje je po bardzo atrakcyjnych cenach . zapraszam do współpracy. towar 100% orginalny
Witam.
Posiadam końcówki serii różnych firm np. Tommy Hilfiger. Po bardzo atrakcyjnych cenach. Zapraszam do współpracy. Pozdrawiam Sylwia.
WITAM SERDECZNIE
PROWADZE SPRZEDAŻ HURTOWA ODZIEŻY Z ANGLII I IRLANDII .SA TO M.IN MARKI;ATMOSPHER DUNNES STORES H&M,ZARA ,MANGO PRINCIPALES VERO MODA VILLA,PACO ESSENTIALI WIELE INNYCHJESZCZE.RZECZY SA BARDZO MODNE,NA CZASIE, WSZYSTKIE POSIADAJĄ METKĘ,OSOBISCIE PROWADZE OPRÓCZ TEGO SKLEP WIEC WIEM ŻE RZECZY MAJA OGROMNE POWODZENIE. POZA TYM CENA JEST ATRAKCYNA 2745 BRUTTO ZA 50 KG /OK 200 SZT.TOWAR JEST LEKKI.W JEDNYM BAGU JEST 90 %ODZIEŻY DAMSKIEJ RESZTA TO DZIECIECA I MESKA.TOWAR MOZNA OBEJRZEĆ NA MIEJSCU.DOSTAWY MAMY REGULARNIE CO 2 TYG. POZDRAWIAM NORBERT TEL.502-247-046
Dzien dobry, bardzo prosze o blizsze informacje. Cennik i zdjecia, czy w pani sortymenci esa rowniez firmy MEXX, Esprii? Dziekuje Info na : kasia-jacek@freenet.de
nie ma tych firm , zdjecia i ceny są na allegro http://www.allegro.pl/item310039265_out ... azja_.html
|
|