ozdoby choinkowe bombki - produkcja
tak jak w temacie - czekam na wszelkie opinie/uwagi/zagrozenia/rynek/mozliwosci zbytu/erynek
|
Ozdoby choinkowe bombki - produkcja |
Ozdoby choinkowe bombki - produkcja
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
ozdoby choinkowe bombki - produkcja
tak jak w temacie - czekam na wszelkie opinie/uwagi/zagrozenia/rynek/mozliwosci zbytu/erynek
Witam wszystkich ponownie.
Po pierwsze sorrki za bledy ortograficzne, ale chodzi mi o bąbki. Po drugie - mam pytanie czy ktos mial z czyms takim od czynienia - chodzi mi tu i o sfere produkcyjna jak i o sfere zbytu. Sa to babki produkowane i malowane recznie, nie zaden import z Chin. Babki szklane, wiekszosc elementow wykonan recznie od wydmuchiwania po malowanie, ozdabianie. Wiem ze sezon produkcyjny to okres letni, w listopadzie i grudniu to raczej juz jest koniec produkcji. Kolejna rzecza rownie wazna to rynek zbytu - czy w kraju jest szansa, czy moze juz rynek jest podzielony pomiedzy kilku producentow/importerow. A moze warto celowac w rynki zagraniczne - moze USA? pozdrawiam serdecznie.
Ja to widze raczej cienko.
Tym bardziej że chcesz zaczynać od zera. Chiny niestety :(
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ozdoby choinkowe bombki - produkcja": - Bombki choinkowe - BOMBKI CHOINKOWE - BOMBKI CHOINKOWE 2,50 pln/opakowanie - BOMBKI CHOINKOWE Promocja - Choinki, ozdoby, bombki...
• Strona 1 z 1
|
|