Witam!
Mój przyjaciel ma w Irlandii sklep z akcesoriami painballowymi.
wszystkie ceny niższe niż polskie.
Pod Poznaniem, przy samej trasie wlotowej jest pewne bardzo atrakcyjne miejsce, w którym należy zorganizować pole painballowo-speedballowe.
Do dyspozycji w tej chwili jest powierzchnia ok. 15x20 metrów, gdzie dla reklamy (DUŻA POWIERZCHNIA WIDOCZNA Z TRASY) ustawimy coś w rodzaju namiotu z siatki z informacją, że będzie tu PAINBALL, we wnętrzu którego będzie strzelnica z nagrodami. zaraz obok strzelnicy i budowli służącej za punkt obsługi i serwisu spretu paintballowego znajduje się CASCADER PARK (polecam google),do którego wstęp będzie nagrodą. Tak właściwie, to cały ten paintball się przy nim znajduje. Tuż za owym parkiem jest łąka, do której już niebawem uzyskamy dostęp aby móc tam wkroczyć z cięższym sprzętem, by na blisko hektarze (profilaktycznie zaniżam) urządzić plac do gier paitballowych z niesamowitego zdarzenia.
Pełen okopów i wzniesień, płotków w pełni i półnieprzepuszczalnych dla kulek z farbą o dużym stopniu złożenia i wielu scenariuszach o różnym zaawansowaniu logistycznym. Mam pomysł na grę turową, prawdziwą strategię, nawet dla czterech drużyn na raz. Brakuje mi tu słów (i miejsca trochę też) aby to opisać, ale wszystko mam w głowie.
jestem odpowiedzialny za zorganizowanie takiego miejsca, mam ambicje zrobić z niego ewenement na skalę ogólnopolską. ostatecznie będziemy dążyć do połączenia painballa z parkiem linowym, tymbardziej, ze z owej łąki do środka parku idzie się pod zalesioną górkę na której można ustawić jakąś twierdzę do zdobycia i zmierzać do niej z dwóch stron. możliwości są ogromne, lokalizacja wyjątkowa, plany wyniosłe.
Jako absolwentowi o niezbyt zamożnych rodzicach, brakuje mi pieniążków, aby samemu w to zainwestować.
Mam do dyspozycji swój potencjał intelektualny, wiele pomysłów i wyłączność na to przedsięwzięcie.
poszukuję więc osoby, która będzie zainteresowana inwestycją, współpracą i podziałem obowiązków przy tworzeniu tego wyjątkowego miejsca. najlepiej, żebyś był/była z Poznania lub jego okolic.
mam dostęp do sprzętu budowlano-drogowego oraz do drewna na konstrukcje przeszkód.
rozmowy (najlepiej osobiste) możemy rozpocząć chociażby dziś:)
dla ułatwienia, po kontakcie na priv podam nr telefonu.
p.s. Wyobraźnia ważniejsza jest od wiedzy
zaplecze merytoryczne do tematu posiadam, ale wiedzą i doświadczeniem Twoim nie pogardzę.