Witam wszystkich
Mój pomysł być może nie jest nowością ale chcę stworzyć pole do gry w Painntball. Mam własną działkę wielkości ok 1h usytuowana jest w okolicach lasu. Myślę o wynajęciu koparki zrobieniu kilku okopów jakieś wydmy posadzenie na początek kilku drzewek, stworzeniu kilku punktów snajperskich tzw. ambon strzelniczych posiadam również kilka starych drewnianych budynków z bali które również chcę usytuować na polu. Chcę stworzyć taki mały poligon. Zabawy na polu nie mają być tylko strzelaniną ale chcę stworzyć coś w swoim rodzaju np w weekendy organizować zawody z nagrodami dla najlepszych drużyn. Samo pole nie będzie mnie wile kosztować ale chcę je zrobić profesjonalnie dużo budynków przeszkód okopów. Chcę również organizować zawody np dla szkół dla zakładów pracy przy okazji postawić jakiś mały bufecik z piwkiem grill w wekendy zaprosić jakiś zespół i przy okazji zawodów organizować imprezy.
Jak myślicie czy coś takiego przyciągnie ludzi - w okolicy istnieje jedno pole mają 20 markerów i pole wielkości 20m x 20m i mają chętnych.
Proszę o porady