|
Pakowanie prezentów |
Pakowanie prezentów
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich! To moje pierwsze kroki na tym forum więc proszę o wyrozumiałość :) Mam pewien pomysł na mały biznes zgodny z moimi umiejętnościami i zainteresowaniami. Chcę otworzyć mały punkt (sklepik) w którym oferowałabym pakowanie prezentów na różne okazje (od pakowania klasycznego po bardzo innowacyjne) oraz sprzedaż kartek okolicznościowych ręcznie robionych (współpraca z wieloma początkującymi artystami mającymi talent w tej dziedzinie). Jaka jest Wasza opinia?
jestem prawie pewien,ze to nie wypali,polacy to ludzie ktorzy wszedzie szukaja oszczednosci,oni nie chodza do fryzjera zeby ktos im za zlotowke wyzelowal wlosy czy nie chodza rano na kawe do kafejki bo wola to zrobic sami tanszym kosztem,spakowanie prezentu...kobieta zrobi to sama,a mezczyzna w ogole nie zapakuje,poprostu wrzuci do reklamowki...
do zrobienia tego sklepiku doplacisz,koszty utrzymania,czynsz no i w ogole to jakie "wyjscie na prosto" cie interesuje...200zl? ...lepiej isc do pracy Co do tych artystow,to jesli sa oni z branzy tzn pakowanie prezentow no to lipa,ale jesli sa artystami typu cos rysuja badz jakas rzezba,cokolwiek ze sztuki to jesli faktycznie maja talent to w nich moze byloby dobrym pomyslem zainwestowac,sa jakies wystawy itp gdzie ludzie takie rzeczy kupuja
W dużych centrach handlowych można spotkać takie stoiska i zazwyczaj świecą pustkami bo nie ma tylu chętnych, żeby pakowali swoje prezenty. Jedyne i największe oblężenie to w czasie dużych świąt albo jak ktoś chce na urodziny dać prezent ale to przecież nie będą ogromne ilości ludzi więc Twój zarobek też nie będzie duzy więc zastanów się nad tym :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pakowanie prezentów": - Galeria Prezentów - Galeria prezentow? - Galeria Prezentów - Galeria Prezentów - Wysylka prezentow z Indii
• Strona 1 z 1
|
|