|
Palety rtv-agd z allegro - strona 3 |
Palety rtv-agd z allegro
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
A ja oferuję swoje usługi naprawy RTV z palet.
witam
Planuję założyć działalność i rozpocząć handel na Allegro rzeczami z palet ze zwrotów z Uk , ale nie wiem czy to się opłaca ? czy po jakimś czasie bedę w stanie zarobić na czysto choć z 1500 zł ??? Planuję na początek zainwestować góra 10 tys. zł . Zamierzam skupić się na rzeczach dla dzieci (wózki , zabawki) i kupować palety te droższe ( końcówki kolekcji itp) ale przede wszystkim te ze zwrotów , tak więc część rzeczy może być używanych lub popsutych . Mam znajomości w Uk w firmie zajmującej się zwrotami z dużych angielskich firm i sprzedażą takich palet ,tak więc mam możliwość otrzymywać info , którą paletę warto kupić. Za miejsce na magazyn płacić nie muszę . Koszty to transport z Uk i koszty firmy (podatki , zus itd). Myślicie , że to ma sens ? Będę wdzięczna za opinie .Pozdrawiam.
nie opłaca się!!!! kiedys kupiłem taką paletę na próbę masakra. zapłaciłem 1200 zł a towar który dało się sprzedac to 400 zł szajs!!!
witam prowadzę sieć sklepów z takim sprzętem agd rtv szukam wspólnika chętnego do franczyzy dam własną rozpoznawalną markę
towar tylko sprawdzony w 100% sprawny wiem że ten interes się opłaca siedę w tym już 3 lata i nie mogę czytać tych postów wszystko się opłaca tylko trzeba wiedzieć gdzie kupować nie polecam kupowania psełdo palet na allegro
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Palety rtv-agd z allegro - strona 3": - Palety rtv agd z Allegro. - Pomysł na handel allegro palety retur ? - palety przemysłowe,euro palety produkcja - palety agd, palety rtv/agd, rtv retur, zwroty - Palety
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|