|
Palety z agd |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Co myslicie na temat zakupu palety agd z Niemiec i sprzedawanie tych produktów pojedynczo np na allegro. Kupuje sie takie palety za jakies 1200 zł i jest tam od 70-120 sztuk róznych artykułow. Sprzęty te sš w 80-90 %sprawne bo sš koncówkami serii albo po serwiskowe albo koncówki. Czy ktoĹ sie tym już tym zajmuje? czy to sie opłaca? ktoĹ coĹ wie na tem temat?
Był już tutaj taki temat i wypowiadali się fachowcy,co sprzedaja tym,wcale nie jest tak różowo,chyba ze umiesz sama takie rzeczy naprawiac? :cool:
Mam osobę która umie naprawiac takie rzeczy, zresztš nawet bym o tym nie myĹlała gdybym miala sama to robic. Poza tym jadšc do niemiec mozna taka palete kupic za 700 zł.
Mam osobę która umie naprawiac takie rzeczy, zresztš nawet bym o tym nie myĹlała gdybym miala sama to robic. Poza tym jadšc do niemiec mozna taka palete kupic za 700 zł.
:?: :neutral: coś krecisz kolezanko,albo tak szybko potaniało bo teraz piszesz ze mozna kupic za 700 :cool: :lol: :cool:
paletę z agd mozna kupic za 700 zł ale przy odbiorze od hipermarketu w niemczech. Natomiast w polsce kosztuje okolo 1200 zł a nawet ostatnio widzialam za 1500 zł. Poprostu ktoś pośredniczy miedzy hipermarketami a zakupem w polsce. Problem tylko polega na tym ze aby opłacalo sie jechac do niemiec to trzeba wziąsc min 3 palety a niestety do dyspozycji mam(y) osobowy samochód. Dlatego tez jest pewien problem :mad:
Moniko a masz konkretne namiary na jakis hipermarket, czy tak tylko wiesz mniej wiecej? Bo ja tez byłbym tym zainteresowany... jak coś pisz na priv, może złaczymy siły...
Ludzie wystarczy poszukać informaji w wyszukiwarce na forum - to nie boli :twisted:
nie trzeba długo szukac, wystarczy allegro
Życze powodzenia.
Może wcześniej były z tego pieniądze i teraż są tylko dla tych którzy zaczeli wcześniej. A teraz to tylko nadzieja zostaje i zaciśnięte kciuki. Nie zarobisz na tym tyle żeby Cię to satysfakcjonowało. Do tego trzeba ludzi dostawca palet, gośc który nie które rzeczy naprawi oraz ludzie którzy kupią naprawiany sprzęt z gwarancją na trzy miesięce :) Ja wole nowe z gwrancją 12m lub 24m PA
|
|