|
Paliwo z Rosji lub Ukrainy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
To jak dla siebie te papierosy i wódka ,to ja się dziwie jak ktoś ma czas kierować autem (nie paląć non stop) noi być trzeźwym :D .Z drugiej strony nie piszcie znowu ,że jest bezrobocie.Po to jest wlaśnie to forum, żeby bylo jak najmniej oszustów (pracująych na czarno oraz ich pracodawców :) .Pozatym pracując na czarno ,biorąc zasilki itp. nie dziwcie się potem ,że macie dziurawe drogi , żę nie robią tego ,a tego .Pomyślcie sobie ,że ktoś z zasilków dostaje 10tys. na rok (rodzina jakaś tam sobie np) choć nie powinna,za co można by zrobić 1cm autostrady.Przynajmniej bylibyśmy bliżej euro... :) p.s sry za offtopic,ale mnie ponioslo
litr paliwa - 4,5 uhr, ON - 3,9 uhr, jedne z tańszych (w miarę przyzwoitych) papierosów Classic - 13,5 uhr za karton
1 uhr - 0,55 pln
Nie orientujecie się jak to jest tam z ubraniami, bo słyszałem że można tam kupić tanio "markowe" rzeczy, np adiaasy i dresy? Czy w każdym wiekszym przygranicznym miasteczku można je trafić?
dobrze słyszałeś, nie trzeba jechać nawet do miasta. czesto juz za granica nasi sasiedzi rozstawiaja stragany. jakosc tych rzeczy budzi jednak niejednokrotnie duze zastrzezenia
witam
jak by ktos mial cos na handel z państw wschodnich lub mieszkal pod granica i chcial cos podzialc zapraszam mozemy pogadac Pozdrawiam
Hej moglibysmy podyskutować na temat wschodniej granicy i dobrodziejstw z niej płynacych :P Pod ten adres prosze kierować korespondencję :) pozdrawiam
A jak obecnie przedstawiają się ceny za karton Marlboro czy LM z Ukrainy?
Witam,
Sam jeżdże na Bialoruś i nie wiem jakie są ceny papierosów na Ukrainie, ale jeżeli ktoś śmiga do państwa łukaszenki może wie czy dostępne są tam popularne koziołki (jin ling) i jak kształtuje się ich cena? Ceny na Białorusi: litr ropy: 2,1PLN; Litr paliwa 2,6PLN; jedne z lepszych fajek (cena z apaczkę, karton x10 :P ) MONTE CARLO 1,75PLN; PALL MALL 2,2PLN; VICEROY 1,7PLN, ale i tak wszystko zależy od ceny dolara :) Pozdrawiam serdecznie i prszę o namiar na koziołki hehehe
Z tym co się spotkałem to kozioł tylko RUS, ale może gdzieś tam mają w UA ale nigdy nie widziałem.Widzę,ze jesteś w temacie.Sądzę że możemy sobie pomóc.Pisz na priv.
DO WITALIJ JAK TO MOŻLIWE SIĘ ZASTANAWIAM ŻE MOŻNA PISAĆ Z UKRAIŃSKIM AKCENTEM I NIE PISZCIE ŻE SIĘ CZEPIAM PO PROSTU MÓWIĆ TAK ALE PISAĆ TO PIERWSZY RAZ WIDZE COŚ TAKIEGO MISTRZOSTWO ŚWIATA A TAK OGÓLNIE POZDRAWIAM
Gdyby ktoś chciał zrobić interes to interesują mnie białoruskie papierosy:
Marlboro Red Marlboro Gold Gauloises Red Na początek wziąłbym sto wagonów. GG:1831834
A mnie interesował by Olej napędowy przy obecnej cenie w Polsce to szlak człowieka trafia. Jeśli wie ktoś jak legalnie można ściągnąć duże ilości tego cennego surowca to proszę o porady.Pozdrawiam
Witam,
Najlepszym rozwiązaniem byłoby kupno auta z wielkim zbiornikiem zamontowanym w fabryczny sposób :P Drugim rozwiązaniem jest kupno bezpośrednio od ludzi mający samochody j.w. :) chociaz ostatnio z tym ciężko ale jakbys poszukał napewno coś by sie znalazło... W rejonie Białegostoku tacy ludkowie śpiewają sobie ok. 3,5PLN za litr ale to wszystko zależy od ilości jakie Cię interesują. Pozdrawiam wszystkie pokemony :D
Witam,
Powiem wam, że na Ukrainie tez nie zaciekawie, ropa cały czas idzie w góre, teraz to chyba z 3,30zl(dawno byłem) na potrzeby własne;) jest ok ale biznesu nie bedzie z tego:) papierosy jedynie wożą i wódke, art. spożywcze oraz odzież. Ktoś pytał czy w nocy bezpiecznie, czy jechać. Powiem tak, na zakupy można jechać bez obaw zaraz za granice ale gdzieś dalej własnym samochodem to nie polecam. Do Lwowa np. to można niedrogo autobusem.
Witam
Mieszkam na granicy ukraińskiej i wiele znajomych "pracuje" w tej branży :))) Paliwo to ok 6 UHR ,papierosy Clasic 1 UHR
|
|