pytam sie normalnie a ten odpowiada jak uposledzony
to jedz ze snikersami i zobacz ile zarobisz
|
Paliwo z Rosji lub Ukrainy - strona 5 |
Paliwo z Rosji lub Ukrainy
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
pytam sie normalnie a ten odpowiada jak uposledzony
to jedz ze snikersami i zobacz ile zarobisz
Kurde, nikt nie ma pojecia o przemycia itd, a kazdy sie rozpisuje.
Po pierwsze, zeby zarobic na fajkach to wcale nie trzeba wyjezdzac za granice bo dość tanio mozna kupic fajki od ukraincow ale w Polsce. np. Classic 3,20 za paczke, Marlboro 4,50. Ale mniejsza z tym. Mozna to sprzedac na targu kupcom, a mozna tez wiesc za granice i zarobic tyle, ze glowa mala. I wcale nie jest tak, ze za 50 karotnow zamykaja. Ja skad inad wiem, ze za 400 nie zamykaja i to nie w Polsce. A paliwo? Mysle, ze wcale nie taki glupi biznes. Kupujesz busa, ktory pali kolo 10 litrow. Jedziesz z przemysla do Medyki albo do tego drugiego przejscia. POtem wracasz do jakiej meliny garazu spuszczasz paliwko wlaczasz CB i masz kolejke klientow pod garazem. POgadaj tez z TiRowcami jak oni to robia ale na polskim paliwie. Tyle, ze wtedy szef płaci.
Czy ktos na tej stronie forum zajmuje sie zakupem legalnym paliwa???Oczywiscie profesjonalnie, bezposrednio z Rosji no i w odpowiednich ilosciach,to prosze o powazne zapytanie,najlepiej LOI.
witaj kolego:)
interesuje Ciebie moze olej opałowy?
macie jeszcze papierosy najbardziej by mnie interesowal classik czerwony jest ktos z dolnego slaska??co jakis czas wziałbym 50wagonow
Cygarety potrzebuje! Spore ilosci.
Chetnie wezne na poczatek kilkadziesiat wagonow papierosow z Ukrainy lub Rosji. Gorny Slask...
Witam,
Coś słabiutko dzieje się w temacie :) Napiszcie proszę czy śmigacie jeszcze na zakupy. Otworzyli granicę z Ukrainą i jak teraz się jeździ, na granicy białoruskiej wysokie progi cenowe za wizy więc stoimy z wzrokiem skierowanym ku niebu :D Pozdrawiam
Witam, chętnych na papierosy VICEROYE i inne w przystępnych cenach kontakt : gg 4796419
mieszkam w chelmie 20km od dorohuska jak ktos ma czasem ochote na papieroski to piszcie maila..
Na prw poprosze o cenny Bede potrzebował duże ilosci
najlepiej byc muzykiem, bo Gazprom preferuje ludzi z takim CV...
zabieramy ze soba trabke lub skrzypce i kupujemy bilet na pociag Warszawa-Moskwa , mozna tez podczas podrózy "zasiegnac jezyka" po przyjezdzie do Moskwy umawiamy sie na spotkanie biznesowe z jakims kierownikem i proponujemy join-venture, wczesniej jednak dajemy próbke swoich mozliwosci, najlepiej jakis rosyjska patriotyczny utwór z czasów Stalina, no i obiecujemy solennie oddwac 95% zysków jako oplaty franczyzowej dla Gazpromu
Prosze o ceny na PW DUŻE ILOŚCI !!!!!
interesuja mnie papierosy VICEROYE , MARLBORO I LM
prosze o kontak na priv pozdrawiam
witam interesuje mnie ON w okolicach Braniewa ?? ok 150 l na miecha ile literek kontakt na priv lub 10979833
Sprawdź również podobne tematy:
- Paliwo w Rosji!!(Mam piekna sytuacje)
- Paliwo z Ukrainy - Import elektroniki z Rosji, Ukrainy - BIomasa z Ukrainy, Rosji pilne! - Import drewna opałowego z Ukrainy, Rosji, Białorusi . - Import towarów z Ukrainy i Rosji kontakty wszystkie towary - Import towarów z Ukrainy i Rosji kontakty wszystkie towary - Vat na paliwo - Vat Paliwo Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|