|
Paluszki |
Paluszki
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Proponuje Wam zebyscie zaczeli produkowac podwójne paluszki, czyli takie posklejane, moim zdaniem sa one lepsze niz pojedyńcze i miałyby wziecie
A czy jeśli będą produkowane masowo będą tak samo smakować jak 4-5 sztuk na całą paczkę?
mysle ze tak, pozatym produje sie juz np paluszki duze i sa o niebo lepsze od zwykłych, wazne by paluszki nie bylyby zbyt cienkie i zbyt mocno spieczone
a ja właśnie takie lubię cienkie i spieczone i takie wybieram zawsze z paczki. Ja z chęcią spróbuję takich paluszków, jak ktoś wykona to ja będę jednym z pierwszych klientów ;)
dla mnie wazne aby nie byly duze i miękkie...tez lubie te spieczone:)
ale nie jestem znów specjalnie fanem tandemów:D
Jak wykładam paluszki to zawsze wszyscy się rzucają na te podwójne, też myśłałam kiedyś o tym :) Powodzenia czekam z niecierpliwoscia az będę w sklepach
Pomysł zdaje się być już opatentowany przez dwóch poznaniaków. Odsyłam do google, hasło "podwójne paluszki".
właśnie to patent złożony
poznań produkuje
Oglądaliście Dragons Den? Gość dostał kasę na podwójne paluszki.
o jeu . patent na podwójne paluchy ?
To można chyba potrójne ,, co nie ??
Bakalland zainwestował 400 tys i dał gwarancje bankowe na 1mln kredytu w zamiana za 70% udziału.
70% ? łapczuchy :)
może paluszki w róznych kolorach ??? albo o róznych smakach ??? niewiem nawet czy cos takiego jest ;)
Właśnie ci z DD je produkują :D Ale z nich nieźle zdarli.
Jeśli on opatentował na 2 paluszki , to czy nie można opatentować na 3 lub 4 ? Pytam czysto teoretycznie
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|