Witajcie.Mam zamiar otworzyc w Poznaniu salon sprzedzy podlog drewnianych z profesjonalny montazem.
Salon ma sie miescic w centrum u zbiegu dwoch glownych ulic.
Firma rusz za dwa tygodnie!!!
CO O TYM MYSLICIE??
Z gory dzieki za odpowiedz.
Adam
|
Parkiety |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witajcie.Mam zamiar otworzyc w Poznaniu salon sprzedzy podlog drewnianych z profesjonalny montazem.
Salon ma sie miescic w centrum u zbiegu dwoch glownych ulic. Firma rusz za dwa tygodnie!!! CO O TYM MYSLICIE?? Z gory dzieki za odpowiedz. Adam
Salon i profesjonalny montaż- to brzmi poważnie, ale nie podajesz żadnych szczegółów. Trudno wyrokować nie wiedząc czy masz w tym temacie jakiekolwiek doświadczenie.
A potrzebujesz doświadczenia w handlu i usługach. Myślę ze powinieneś zgrabnie to połączyć. Powodzenia.
musisz mieć niskie ceny i duży wybór, oraz dawać różne upusty i rabaty, najlepiej też skontaktować się z firmami budowlanymi, remontowymi i współpracować. Inaczej markety budowlane gdzie wybór jest duży i ceny niskie wciągną cię dziurką.
Zgadzam się z Diabłem że powinieneś współpracować z firmami budowlanymi poprzez monitoring nowo powstających przedsięwzięć developerskich. Moim zdaniem nie próbuj konkurować jedynie ceną towaru, połóż nacisk na solidne wykonanie zlecenia położenia podłogi. Jeżeli sam nie masz w tym doświadczenia korzystaj z usług tylko prawdziwych fachowców. Podłoga w domu czy mieszkaniu to nie mebel, który można szybko i bezkonfliktowo wymienić.
|
|