|
PARNIKOLOG-ZAPYTANIA-ODPOWIEDZI. |
PARNIKOLOG-ZAPYTANIA-ODPOWIEDZI.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Jeżeli ktoś ma pytania ogólne lub inne czekam na zapytania z waszej strony.
Myślałeś kiedyś o pracy w kabarecie...?
Już raz Cię przenieśli w dół. Znowu będziesz ściemniał !!!
Czy ktoś mi zabroni ubezpieczać żuli-niepełnosprytnych w PZU ? Czy to jest zabronione ? Biorę kase ubezpieczam i to wszystko.Żul ma tzw zejście więc idę do PZU i odbieram odszkodowanie. Co ty widzisz w tym dziwnego i jaki ma to związek z kabaretem ? Owszem w pewnym sensie jest kabaret,bo nikt i nic mi nie może zrobić.Ani policja,prokuratura,sąd,oraz rodzina i PZU Dlaczego ? Bo niestety ale nie łamię prawa.Jeżeli sądzisz że jest inaczej to czekam na PYTANIA.
Słucham z czym wedle ciebie mam ściemniać ? Rozwiń trochę ten post bo o coś ci biega ale nie wiadomo o co.
Mam pytanko po ile bedzie euro w poniedzialek?
Ja tam czekam na kolejne pomysły!:)
A jak myślisz czy jeżeli ktoś zrobiłby tzw reinkarnację Gazety TOTO SPORT to czy by zarobił ?
???
Skoro jeszcze to do Ciebie nie dotarło, to pozostaje Ci błaganie o zdrowie - albowiem na rozum już za późno !:) !:) !:)
Kiedyś w kolekturch TOTOLOTKA była sprzedawana gazetka pt.TOTO Sport Wyszła jakaś afera z płatnościami między drukarnią a wydawcą i w/w gazetka została zawieszona. Tematyka była następująca a mianowicie: Schematy i Systemy do gier liczbowych,różne wykresy,tabele,wyniki losowań,i sport oraz bardzo dużo reklam.Co ciekawe kiedyś przeprowadziłem 10 razy sondaż na własny koszt przed kolekturami w różnych miastach i co się okazało. Pytanie było następujące:Czy chciałby pan lub pani aby ponownie została sprzedawana gazeta TOTO SPORT ? Pytanie było skierowane do 100 osób przypadkowych w wieku powyżej 30 roku życia Bydgoszcz-72% Toruń-66% Włocławek-58% Płock-75% Kutno-63% Łódz-77% Warszawa-53% Olsztyn-57% Suwałki-61% Poznań-79% Żeby było śmieszniej to 40% osób to są ludzie którzy nie mają internetu a grają systematycznie ponad 20 lat.
Tylko ciebie na tyle stać ? Skoro nie posiadasz argumentów to nie ubliżaj innym. Po raz kolejny się pytam masz pytania czy nie ? Jeżeli nie to do widzenia. Bo jeżeli masz problem to poczekaj do Bożego Narodzenia.
Stać mnie na więcej, tylko trzeba na to zasłużyć !:) !:) !:)
Odpowiedz jest skierowana do Roberta............ Jesteś w kardynalnym błędzie i postaram się aby cię z niego wyprowadzić. Aby ruszyć z tym biznesem potrzebujesz tylko 5.000 tyś zł.Wspaniale byłoby gdybyś miał dojście do: a. Kasjerka w banku. b.listonosz. c.kasjerka w markecie. Dajesz takiej osobie np 5.000 tyś zł żeby ci wymieniła na banknoty po 10,20,50,100,200 zł I wybierasz tylko dwie serię ZA i YA a resztę ponownie wymieniasz. Zobacz sobie ile na Allegro kosztują banknoty z serią ZA lub YA. Ja np ostatnio za 5 banknotów o nominale 200 zł każdy =1.000 zł Dostałem w sklepie numizmatycznym 1.500 zł za całość. Zobacz sobie Warszawski Dom Aukcyjny Aukcja Nr 4 z soboty 28.11.2009r. poz:0825 To jest tak banalnie proste że się w głowie nie mieści.
Witam
Dlaczego "ZA i YA" są w cenie ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "PARNIKOLOG-ZAPYTANIA-ODPOWIEDZI.":
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|