|
Pasmanteria do zainwestowania 100k |
Pasmanteria do zainwestowania 100k
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich biznesmenów i tych jeszcze niedoszłych :) od jakiegoś czasu zastanawiam nad zakupem lokalu w mojej miejscowości której gmina liczy ok. 4 tys mieszkańców, dysponuję kwotą 100.000 zł, chciałbym otworzyć sklep z pasmanterią. Co o tym sądzicie? warto inwestować w takie przedsięwzięcie, zważając na to że niekoniecznie musi być cykliczne zapotrzebowanie?
Mam dla Pana ciekawą propozycję. Proszę o kontakt na priv. Otwierać sklep w 40tyś. miejscowości to odważne zamierzenie. Jeśli będzie Pan generował zysk, to raczej niewielki. Chyba ze sprzedaż w internecie. Tani magazyn, szybka wysyłka. Wtedy ma Pan szanse. Pozdrawiam!
Ja też się zastanawiam nad otworzeniem pasmanterii plus drobne usługi krawieckie. I ciągle nie mogę się zdecydować. Mieszkam w miasteczku, które ma około 7 tys. mieszkańców i nie ma tam jeszcze pasmanterii...jestem krawcową więc znam się na rzeczy. Może ktoś ma już podobne doświadczenia- będę bardzo wdzięczna za wskazówki.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pasmanteria do zainwestowania 100k": - pasmanteria - Pasmanteria kalkulacje - Dodatki krawieckie, pasmanteria - hurtownia - Sklep z pasmanterią czy ze sztuczną biżuterią? - 100k PLN, Anglia-Polska?
• Strona 1 z 1
|
|