|
patent |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam czy wie ktos jak mozna opatetowac swoj produkt ??? wymyslilem nowy produkt z branrzy tuningowej i powiem szczeze robi robote gdy nawet chinczycy nato niewpadli tylko jak to opatetowac gdzie sie udac POMOCY!!!
Do najbliższego rzecznika patentowego.
alus
jak kolo robi w jednym zdaniu wiecej błędów niz słów ,to chyba nikt go nie potraktuje poważnie raczej jako oszołoma małolata ,który nie poszedł do szkoły tylko wypisuje brednie na forum jak juz nawet napiszesz ,,podanie o patent " to ktoś kto to przeczyta to dostanie skrętu kiszek ze śmiechu jak chcesz rady powaznej ,to traktuj czytajacych poważnie ,,szczeze radze nato zwracać uwagę" to jest dobry ,,patet' na poważne traktowanie innych ludzi ,,branrza " internetowa tak ma ,że nie lubi być olewana
kopernikowi też nikt nie wierzył i uważali go za oszołoma!!
a bo kopernik był kobietą i dlatego własnioe nie należy sprawiać wrazenia oszołoma bo ma sie przesrane juz na starcie dlatego jak ktoś już ,,w pierwszych słowach swego listu ..." sprawia wrazenie roumnego inaczej to powinien liczyc sie z tym że ktos go oleje i o tym pisałem pepe ale tego własnie nie zrozumiałes a szkoda moze warto sie czasem wyslić nie tylko na siłowni ?
Witam.
Co do patentu to najlepiej zgłosić się do rzecznika patentowego. Z doświadczenia wiem że własnoręczne opisywanie przedmiotu patentu kończy się jego odrzuceniem. Niestety rzecznik kosztuje. Z moich informacji minimum 1500 zł, zalezy jednak od skomplikowania sprawy. Aha i najważaniejsze. NIe da sie opatentować mysli, trzeba mieć choćby prototyp. Pozdrawiam
[/quote] a to było do mnie czy koło mnie? daj se na wstrzymanie facet bo sie uszczypliwy robisz za bardzo, może tobie by sie przydało troche siłowni, co byś troche pozytywnych substancji wyprodukował w swoim mózgu
|
|