|
Paweł Juś - opinie? |
Paweł Juś - opinie?
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Paweł Juś, Paweł Juś Paweł Juś - co o nim myślicie??? osobiście jeszcze nie inwestuję na giełdzie, a Pana Pawła poznałem jako wybitnego specjalistę od fuzji i nowoczesnych metod zarządzania przedsiębiorstwami, jestem zadowolony z jego usług, moi znajomi chwalili Pana Pawła Jusia za to, że uratował im pieniądze przed krachem. Chciałbym, żeby wątek stanowił merytoryczną dyskusję, bo łatwo zauważyć, że często w necie wypowiadają się osoby cienkie intelektualnie. Paweł Juś ? ??? osobiście go cenię a wy...
AAAA Paweł Juś ? moim zdaniem facet wie o co chodzi w nowoczesnej ekonomii, znam go z programu usprawnienia zarządzania MSP firmami, prowadził u nas we Wrocławiu szkolenie, całkiem ciekawe, ale nie wiem, czy te metody łączenia spółek importowane z USA pasują do polskich realiów, gdzie wiele firm jest mocno uzwiązkowionych a zarządy często mają niewiele do powiedzenia
mam system Pawła Jusia do futures i akcji, jestem zadowolony, wcześniej, kiedy uprawiałe amatorszczyznę, traciłem - jeden krok do przodu, dwa back. Teraz polubiłem giełdę, zarabianie to przyjemność. Paweł Juś to ciekawy człowiek, rynek kapitałowy to jego pasja. Paweł Juś jest blokowany przez niektóre media, ale warto zauważyć kto pracuje w tych mediach - ludzie ze starych układów, trzeba przyznać że Paweł Juś jest jednym z nielicznych znających się na spekulacji w Polsce.
reklama?
druga osoba z jednym postem i komentarz :) fajne ale nie tędy droga :)
@ably, zazdrość to zły doradca, gdybyś posiadał dar czytania tzn rozumienia tekstu to zauważyłbyś różnicę i to łatwo, a to że obaj uważamy Pana Pawła Jusia za wybitego specjalistę to to chyba cię boli, cóż wracaj do zagrody:)
Witam
Jaki Pan taki kram Paweł Juś - specjalista o mentalności sprzedawcy używanych samochodów, mający wyznawców z tej samej progenitury, (jak widać po postach) co thomi i Robert/Wrocław. Thomi tylko taki typ o manierach pastucha jak Ty potrafi cieszysz się paciorkami jego wątpliwej wiedzy, jak Zulus blaszką. Taka jest moja opinia.
Osoby udzielające tych pozytywnych opinii nawet mieszkają ze sobą, świat jest zbyt mały..
Paweł Juś? też mam jego system i ku zdziwieniu zazdrośników, którzy za chwilkę ujrzą Pana Pawła...we mnie, zdziwię zapewne ich, ale system jest świetną metodą przydatną przy inwestowaniu, cóż jak ktoś sam nic nie potrafi opracować, to popada w obsesję i wszędzie widzi autora systemu...licz kolego dalej "Pawłów";) powodzenia, ja wolę zająć się giełdą, tobie chyba nie idzie
Paweł Juś jest wybitnym specjalistą w zakresie rynku kapitałowego, mediów i szeroko rozumianej ekonomii, tylko niech dzieci nie piszą, że jestem kolejnym "Pawłem Jusiem", czekamy...widzę, że każdy kto ma system ten jest Panem Pawłem:) ciekawe...
@Mateusz: za silny był mróz, trochę ci zaszkodził-;)
Zaloze sie ze 3/4 postow w tym watku pisal super Juś:D
Swego czasu bylem traderem w sporej firmie. Gralismy na akcjach z rynku amerykanskiego czyli praca 15-22. Jedna z atrakcji dnia bylo czytanie pseudoanaliz (ktore sie pojawialy w trakcie naszych godzin pracy) pana Jusia w moneycostam. Niejednokrotnie plakalem ze smiechu. Ciezko znalezc o nim prawdziwe informacje w necie poniewaz w 80% pisze on je sam o sobie. Pozostale 20% to kpiny ale to wlasnie jest cala prawda. Watek zalozyl tez pewnie Jus:) Ale jesli ktos sie chce dowiedziec wiecej to niech zapyta o niego np na forum parkietu badz forex nawigator.
Gentlemanus - paranoja to poważna choroba, powiedz ilu jeszcze 'Pawłów Jusiów' zobaczysz?-;) śmiać to się powinieneś z siebie - nie grzeszy inteligencją, szukaj kolejnych zjaw,buha ha ha...
sorrki za literówkę - to o tobie - nie grzeszysz inteligencją, gryż gryż - motłoch to tylko potrafi
Wystarczy porownac odpowiedzi z tego watku z np. ostatnimi odpowiedziami z tego http://www.biznesforum.pl/takich-ludzi-szanuje-to-jest-wlasnie-dobry-doradca-vt21976.html zeby wyrobic sobie zdanie.
Mateusz jest adminem i zna twoje IP wiec wiecej inwencji nastepnym razem po poszczuje cie psem baskerville'a. Nie pogrywaj ze mna.
cham i do tego narusza prawo w postaci łamania kk, licz się z konsekwencjami - grożenie komukolwiek jest przestępstwem IP wszystko prokuraturze powie
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|