mam pytanie:
wie ktoś gdzie na koncie paypal pisze jaki sie ma numer konta?? prosze o odp
|
paypal |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
mam pytanie:
wie ktoś gdzie na koncie paypal pisze jaki sie ma numer konta?? prosze o odp
Z tego co wiem to w paypal nie ma numeru konta chcąc przesłać pieniądze przez paypal wpisujesz adres e-mail i tyle.
Potwierdzam. Paypal to system płatności, który wykorzystuje adres e-mail. Nie ma nr konta.
ale jak chciałem sie zarejestrować do jednej z tyh firm z płatnymy linkami to musiałem wybrać z listy forme płatności (wybrałem paypal) a potem musiałem podać numer tego konta.. to co mam zrobić ?
Pomijając, że tego typu "firmy" to strata czasu odpowiem na twoje pytanie
W polu nr konta wpisujesz właśnie adres e-mail z paypal.
Open-Business, i inni... wiem że to nic pewnego, narazie tylko szukam i nigdzie sie nie zarajestrowałem... a co byście poradzili żeby coś zarobić jak sie ma stały dostep do internetu i troche czasu? nie muszą to być kokosy ale żeby troche grosza wpadło...
z góry dziekuje za odp
czytac, uczyc sie, zainteresowac sie powaznymi programami partnerskimi, zalozyc duzy portal, rozwijac go, wprowadzic na gielde... i lezec :)
Może Robert powiedział to zbyt ogólnie ale ma rację.
Zainteresuj się jakimiś dobrymi programami partnerskimi. Stwórz stronę internetową na temat który cię interesuje i rozwijaj go cały czas a pieniądze się pojawią. Na początek proponuję Google Adsence.
Znajdz nisze, zrob strone, wstaw reklamy google, jakis tematyczny PP, i masz pieniadze... poxniej pomnoż strony do 100 :) i nie musisz chodzic do pracy
Zapewne masz pelno pytan: 1. Jak nie mam pojecia jak robic strony to co amm zrobic? 2. Jak nie wiem co to PP? 3. Jak nie wiem.. 4. Jak nie wiem 5..... Siedz czytaj, ucz sie, a wszystko przyjdzie...
heh łatwo napisać ale jak to zrobić to juz problem :P
w każdym badz razie dziekuje za odpowiedzi :)
|
|