|
Pelny etat i wlasna dzialalnosc |
Pelny etat i wlasna dzialalnosc
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam! Pracuje w firmie na pelny etat i zamierzam zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza. moje pytanie dotyczy sposobu zalozenia tej dzialalnosci chodzi mi o miejsca w ktore musze sie udac i i jakie koszty poniose zakladajac ta firme , czy moj pracodawca zostanie w jakis sposob poinformowany ze jego pracownik zalozyl dzialalnosc i czy przysluguja mi jakies dofinansowania . Z gory dziekuje za pomoc!
Czy nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie??
Setki razy było pisane jak zakładać firmę. Możesz i pracować i prowadzić firmę, tylko musisz sobie zdawać sprawę z tego że pogodzić cały etat i prowadzenie własnej firmy to nie chop i siup.
czytal pan mojego posta??????? wiem ze moge zalozyc firme i wiem ze to nie jest chop siup. Ale moje pytanie jak mozna przeczytac wyzej jest troche inne!!!!!!!!
specjalnie nie odpowiedziałem na twoje pytanie, żeby zmusić się do poszukania informacji na ten temat. Pytań nt założenia działalności gospodarczej było setki jeśli nie więcej.
Sprawdź również podobne tematy:
- Etat czy wlasna działalność (1-osobowa)?
- ...kredyt a wlasna dzialalnosc... - Anglia - Wlasna dzialalnosc - Pozyczka na wlasna dzialalnosc - Kredyt na wlasna dzialalnosc - Kolporter, wlasna dzialalnosc gospodarcza. - Praca za granica i wlasna dzialalnosc w PL. - Wlasna dzialalnosc i praca u kogos - Urlop wychowawczy a wlasna dzialalnosc Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|