|
Pieczywo mrożone |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Soprano-to polska firma,która oferuje wyśmienite wyroby piekarskie i ciastkarskie,głęboko mrożone i przygotowane do łatwego i szybkiego odpieku.Nasza propozycja to smakowite pieczywo,różnorodnie nadziewane bułeczki(ponad 40 smaków) oraz bagietki-a wszystko to wykonane w oparciu o mistrzowskie receptury.Dzięki nam Wasza handlowa oferta wzbogaci się o specjały,które w każdej chwili można uzupełnić wprost z zamrażalnika-szybko odpiec-gorące,świeże pieczywo zawsze kusi klientów.Naszą ofertę kierujemy do właścicieli sklepów spoż.gastronomi,hoteli...a także to tych,którzy szukają pomysłu na dochodowy interes-pomagamy uruchomić samodzielne stoiska-koszt ok15-20tys.-stoisko takie umiejscowione na pasażach,dworcach(lub wszędzie tam gdzie są skupiska ludzi)-baradzo szybko przynosi zyski.
jeżeli coś jest mrożone to nie może być świeże :) chyba to logiczne :) na przykład te wszystkie bagietki bułeczki i inne tego typu sprawy z marketów made in France :))) to poprostu guma! nie żadna bułka tylko zwykła guma!!! :) ale życzę powodzenia :)
Nie ma Pan racji-to nie jest pieczywo upieczone a potem zamrożone-ale wygarowane a dopiero odbiorca je piecze.Nie wiem co Pan jadł-ale na pewno nie nasze produkty.Radzę poznać wcześniej produkt i technologię-zanim zacznie Pan coś znowu krytykować.Pozdrawiam
Ależ ja bardzo dobrze wiem co jadłem :) I wcale mi nie chodzi o wypieczony produkt który jest później zamrożony tylko wręcz odwrotnie :) Proszę czytać uważnie co ktoś pisze :) Mogę chyba krytykować produkt który jest delikatnie mówiąc przeciętny :) Pozdrawiam
W dalszym ciągu jestem pewna,że nie ma Pan pojęcia o czym pisze-jeśli jednak napisze mi Pan gdzie kupił nasze wyroby(które Panu tak nie smakowały) gwarantuję,że zwróce Panu pieniążki-ze 100 wielokrotnością...przypominam,że nie mamy nic wspólnego z piekarniami "francuskimi".Jeśli jednak-nie poda Pan miejsca-będzie to znaczyło jednoznacznie,że Pana krytyka jest bezpodstawna-a krytykowanie jest Pana cechą-wystarczy przejrzeć inne wystawione posty.A tak na marginesie ciekawi mnie-czy Pan ma swoją firmę? Czy po prostu te wszystkie posty-wynikają może z jakiejś zawiści??? Pozdrawiam-i czekam na wskazanie miejsca.
Nowy bardzo się mylisz. Mam kumpla który jest przedstawicielem handlowym w podobnej firmie. Miałem okazje zjeść takie mrożone a później wypieczone bułeczki i jest to naprawde bardzo smaczne. Pamiętam jak kiedyś u nas w mieście wszyscy się tym zajadali jak pojawiło się w supermarkecie MAX (obecnie albert) - gorące, świeże, chrupiące i napewno to nie była żadna guma. Więc popieram przedmówce - jak nie wiesz o czym mówisz to się nie odzywaj wogóle.
Witam ponownie! Zapomnialam jeszcze dodać jedną bardzo wazną rzecz-nasze ceny są dużo niższe-niż w piekarniach"francuskich"-cena bułeczki z nadzieniem zaczyna się już od 0,50gr.
witam. prowadze sklep spozywczy i wypiekam buleczki i inne takie rzeczy. prosilbym o przeslanie cennika i moze jakis fotek gotowych prodoktow: jozwiaks@wp.pl pozdrawiam
Nasza firma już zastanawia się nad specjalnymi przekąskami na EURO 2012-może coś w kształcie piłki? Może Państwo maja jakieś ciekawe propozycje-będę wdzięczna.Pozdrawiam
Dziwne że jakoś nikt kogo znam a znam wiele osób z branży spożywczej i piekarniczej nie słyszał o firmie Soprano? czyżby to jakaś domowa samoróba? może jakaś stronka www tej dobrej firmy? w końcu chyba nie ma się czego wstydzić? Co do mojego zdania to go nie zmienię :) w każdym super markecie i nietylko jest pieczywo z tzw głebokiego mrożenia i jest to mowiąc delikatnie ochydne! Niestety nie piszą tam kto jest producentem ale zdania nie zmienię :) może i jak są świeżo upieczone to jest to może zjadalne ale ja osobiście jak chce sobie coś żuć to zdecydowanie wolę kupić gumę do żucia :)
Loozak w Albercie nie ma chrupiącego pieczywa! Przynajmniej ja jeszcze nie widziałem :) spróbuj sobie te pieczywo zjeść po po dwóch godzinach to też będziesz je żuł :) Ale to kwestia gustu i smaku :) ja tam wolę iśc do normalnego piekarza :) Oceniam to co jadłem a pisanie o jakiejś zawiści jest tu jak najbardziej nie na miejscu:) no ale może to ja ma rację??? Jeżeli jest pani ciekawa czym się zajmuję to zapraszam do działu Przedstaw się :) szkoda jednak że pani tam nie znalazłem? :))) Pozdrawiam :)
Witam! Nie zna Pan granic dobrego smaku...długo musiał się Pan zastanawiać nad odpowiedzią...a i tak nie podał Pan żadnego miejsca- jak napisałam już wcześniej wskazuje to na pana zawistny charakter...-natomiast śmie znowu Pan krytykować coś o czym nie ma Pan zielonego pojęcia...a co do znajomych piekarzy-to proszę wybaczyć-jeśliby Pan by ich rzeczywiście znał to pewnie powiedzieliby Panu-że w jednym z najbardziej znanych pism branżowych-był ostatnio artykuł o naszej firmie-i naszych wyrobach.A tak na marginesie to oprócz pieczywa mrożonego-mamy też "normalną" piekarnię i to od 25lat-więc chyba dosyć dobrze znamy się na tym co robimy.W każdym bądz razie nasi klienci są bardzo zadowoleni.Życzę Panu mniej jadu na codzień.
niewioem jaka ma byc maskotka na euro, ale moze dobrm pomyslem by byla bulka w jej ksztalcie :]
Ja również jadlem mrożone bułeczki i nie ukrywam ze w pewnym stopniu musze sie zgodzic z nowym. Rozumiem tez Pani zdenerwowanie lecz kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini wiec moze zastosuje Pani nieco delikatniejszy ton wypowiedzi
Pozdro
Jest wrecz oczywistym ze Pani Katarzyna Malik opowiada bajki.
Po pierwsze znajomi z US nie maja w swoich spisach zadnej piekarni o nazwie ktora Pani wymyslila. Po drugie, owszem, takowe produkty spozywcze istnieja (sam w domu zamrazam chleb zeby byl na dluzej), jednakze napewno nie sa to produkty smaczniejsze niz swieze. A nazywanie ich swiezymi jest wrecz klamstwem. Zgadzam sie z przedmowcami ze wiekszosc pieczywa odmrazanego to guma. Jesli chce Pani uratowac twarz, prosze podac numer NIP badz REGON Pani firmy z niby 25 letnim doswiadczeniem. Prosze tez podac strone WWW tejze. Z powazaniem
Witam! Proszę sprawdzić piekarnię na-Piekarnia Malik Głubczyce.A Soprano to nasze "nowe dziecko" z wypiekami mrożonymi.Pozdrawiam
|
|