Pomysł jest taki: płatny portal kolekcjonerski, plus forum,plus giełda przedmiotów kolekcjonerskich, plus newsy ze świata kolekcjonerskiego. Każdy kolekcjoner po zarejestrowaniu może zapoczątkować dział dotyczący jego zainteresowań np. kolekcjoner monet, znaczków, naklejek z pudełek od zapałek, ale też najdziwniejsze jakie tylko zechce, widziałem kolekcjonerów długopisów reklamowych, kapsli czy słoni z porcelany. Sam kiedyś kolekcjonowałem naklejki po alkoholach. Mam do dziś np. patykiem pisane, piwa niepasteryzowane, etykiety zastępcze na wina, czy perełkę a mianowicie naklejkę z niemieckiej wódki zbożowej o poj. 1 l. z 1941 roku. I prawdę mówiąc wtedy, gdy mnie to kręciło sam bym kupował na takim portalu ale wtedy jeszcze nie było internetu :) natomiast teraz może wystawiłbym na licytację te naklejki. co wy na to?
Kurde zapomniałem że jeśli chodzi o sprawy programowania czy tam tworzenia stron internetowych jestem cienki jak polsilver
:( więc chyba jednak nic z tego. Ale może ktoś, kto się na tym zna, pójdzie tym tropem i coś z tego będzie miał :) pozdro