|
pierogi |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
w najbliższy wtorek ruszam z pierogami na telefon.wątek był troche omawiany a ja obiecałem szepnąc słówko jak się ruszy. teraz proszę tylko już o ostatnie wskazówki, porady i słowa otuchy.chyba nie zasnę do wtorku:) dodam, że wszystko zorganizowałem sam z internetem i włożyłem ogromne dla mnie ale śmeszne dla ,,biznesmenów,, pieniądze.
powodzenia
nic innego tylko powodzenia życzyc... nie czytałem Twojego "omawianego tematu" ale dożucę swoje: dzwoń po firmach czy nie chcą zamawiać u Ciebie....
Midical POWODZENIA!!!
Od czasu do czasu napisz jak ci idzie. A jeśli można wiedzieć ile wyłożyłeś i jak długo ci zajęło zorganizowanie tego wszystkiego?
powodzenia we własnym biznesie :)
powodzonka :mrgreen:
Jeśli masz stronkę internetową z ofertą to dawaj tu adres!
Robisz z gotowych mrożonek czy wyrób swojski? Poroznoś ulotki po firmach, biurach, jednym słowem tam gdzie dużo potencjalnych głodomorów. Powodzonka...i pisz na forum jak Ci idzie!
ktoś kiedyś powiedział,że upór i wiara we własne sily to podstawa...tak jest. zorganizowałem wszystko w 3 tygodnie i włożyłem...uwaga! tylko 5 tyś.trzeba było tylko trochę pracy. teraz z pomocą rodziny+2 osoby zatrudnione, lepimy ręcznie, tylko z najlepszej jakości składników,prawdziwe!!! pierogi. zainteresowanie-ogromne. niestety muszę jeszcze trochę uzbierac na reklamę.bo na razie ,,jadę,, na poczcie pantoflowej,ale i tak klienci już są. pozdrawiam.
Ta forma reklamy też jest dobra. Napisz swoję ofertę na jakimś darmowym portalu regionalnym z ogłoszeniami w dziale np USŁUGI i podaj tel i e-mail. Powinno w pewien sposób pomóc. POWODZENIA.
Medical miło słyszeć że masz klientów.
Czy lepicie pierogi w domu? Jeśli tak, jakie są wymogi Sanepidu?
Ile rodzajów pierogów oferujesz, jakie smaki?
Pierogi są gotowane czy z pieca? Jak masz zorganizowany rozwóz po mieście? Jaką ustaliłeś cenę jednej porcji, jaka waga porcji? Ktoś ma od dłuższego czasu i raczej nie narzeka: http://www.pierrogeria.pl/
Daj znać to sprzedam Ci po najlepszych cenach pojemniki styropianowe(takie do jedzenia na wynos)do tych pierogów.Moj e-mail:gromek7@hotmail.com
dzisiaj wtorek napisz jak poszlo?
ceny i porcje podpatrzyłem u konkurencji, w barach, sklepach garmaż itd. jeżeli chodzi o transport to dowoże wlasnym autem, niekiedy jest cięzko żeby na czas dotrzec bo zamówienia w niektórych godzinach się kumulują. mam różne smaki od kapusty i grzybów przez mięso i ser aż do ananasa.pierogi są gotowane a na życzenie klienta podsmażone. z pieca nie! postawiłem na tradycyjne takie jak na święta... do tego barszcz czerw.,wiejski rosół, i kompocik z suszu wszystko świeże i robione na poczekaniu. [ Dodano: Wto Sie 29, 2006 10:30 pm ]
niekiedy jak trzeba więcej to trzeba w domu dorobic. a sanepid? no cóż to jedna z ostatnich twierdz utrzymywanych przez państwo i robiąca więcej utrudnień niż skarbówka [ Dodano: Wto Sie 29, 2006 10:36 pm ]
jestem zaskoczony...MILE!
Kto jeszcze powie, ze w tym kraju uczciwie zarobic sie nie da :?: Gratuluje i powodzenia. W jakim miescie dzialasz?
|
|