witam
na początek powiem że troche poczytałem o tym wszystkim ale szczerze mówiąc nic konkretnie mi to nie wyjaśniło więc postanowiłem zapytć was doświadczonych.
Jestem studentem już drugiego roku mam obecnie 20 lat i plany założenia firmy - salonu komputerowego. Będąc studentem nie będę posiadał zbyt wysokich środków aby móc wszystko zapiąc na ostatni guzik. Dowiadywałem się w PUP o tą bezzwrotną pożyczkę na pierwszą działalność gospodarczą jednak zasady takiej oto promocji mnie na wstępie stawiaja pod sciana gdyz nie moge sie zarejestrowac jako bezrobotny gdyz jestem studentem. Ostatnio uslychalem o tej promocji ze tak ujme PO KL 6.2 jednak do końca nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse na otrzymanie dotacji z tej promocji. W związku z tym mam kilka pytań:
1. Czy mam szanse otrzymać dotacje będąc studentem i nie będąc zarejestrowanym jako bezrobotny?
2. Jaka kwote mozna uzyskac z takiej dotacji?
3. w jakiej do jakich instytucji mam sie skierować chcąc otrzymać więcej informacji?
to takie 3 najwazniejsze sprawy liczę na pomocne mi odpowiedzi i z gory bardzo dziękuję za pomoc
pozdrawiam wszystkich forumowiczow.