Pewnie każdy tu obecny się zgodzi, że internet coraz bardziej nabiera na sile, w tym jako przestrzeń dla nowych możliwości zarobkowych czy też biznesowych. Od dłuższego czasu proponuje się tam: przepisywanie prac, tłumaczenia, rożnorodne programy partnerskie. Dużo też różnych bubli w rodzaju klikania w banery, czytanie maili, łanciuszki świętego antoniego itd, itp. Jak można wywnioskować z rezultatów tej działalności, nie wiele są warte te wszystkie możliwości zarabiania w internecie.
Jest wprawdzie grupa ludzi, którzy rzeczywiście osiągnęli sukces w dziłalności internetowej. Są prosperujące internet-sklepy, przerdsięwzięcia edukacyjne czy programy partnerskie. Ale jest to baaaardzo mała grupa ludzi.
Dla większości użytkowników sieci internet wciąż zostaje źródłem informacji, rozrywki i wielu innych rzeczy, ale nie jest źródłem dochodu!
W roku 2005 wreście znalazł się ktoś, kto sprawił, że internet stał się prostym, a nawet dość łatwym źródłem nie tylko małych dodatkowych dochodów, ale też podstawą potężnej kariery biznesowej dla milionów zwykłych użytkowników internetu!
Tym kimś jest firma Intway World Corporation.
Firma ta działa na czterech najbardziej rozwojowych, zyskownych i perspektywnych rynkach świata:
- internet-komercji
- rynku kapitałowym (giełdy i inwestowanie powiernicze)
- rynku nieruchomości
- rynku edukacji finansowej.
Niesposób opisać w krótkim poście wszyskie szczegóły oferty IWC. Poza tym nie wiem, czy zainteresuje was poznanie szczegółów. Dajcie, proszę, znać, czy chcielibyście rozwijac ten temat?
Zainteresowanych konkretną rozmową albo rozpoczęciem działań w oznaczonych kierunkach, zapraszam na maila, podanego w moim profilu lub Skype: foreigner07.