WITAM.
CZY KTOS WIE JAK WYGLADA SPRAWA SPRZEDAZY POLSKIEGO PIWA DO ANGLII.CO Z PODATKAMI,CLAMI.
JESTEM W ANGLII I CHCIALBYM SIE ZAJAC SCIAGANIEM POLSKIEGO PIWA NA WYSPY.
JESLI KTOS COS WIE NA TEN TEMAT PROSZE O POMOC.
|
PIWO DO ANGLII |
PIWO DO ANGLII
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
WITAM.
CZY KTOS WIE JAK WYGLADA SPRAWA SPRZEDAZY POLSKIEGO PIWA DO ANGLII.CO Z PODATKAMI,CLAMI. JESTEM W ANGLII I CHCIALBYM SIE ZAJAC SCIAGANIEM POLSKIEGO PIWA NA WYSPY. JESLI KTOS COS WIE NA TEN TEMAT PROSZE O POMOC.
sprawa piwa do Anglii .. chyba w reklamach
był juz pomysł dartów na wyspy teraz piwo do anglii może polską whisky do szkocji ? albo może haggis ,moze kilty na eksport
uzytkowniku kolombo999 nawet drzewo do lasu czasami oplaca sie zawiezc.
uzytkowniku marcin12 , a ja zawsze myślałem ze wszystko co sie robi powinno mieć sens
zadziwiasz mnie ,jednak nie musi chyba podobno był facet ,tóry do agencji towarzyskiej chodził z własną zoną tez musie opłacało ,bo to co on wydał to zona przynosiła takie własnie "drewno do lasu " już choćby samo pytanie o cło ,świadczy o głebokiej znajomosci tematu o powaznym potraktowaniu czytajacych tak cło moze byc przeszkodą w tym temacie a z tym drewnem do lasu to sam myślałem nawet o sadzenu grzybów w lesie tego nikt nie robi jescze ,0 konkurencji
Kolombo, piles kiedys angielskie piwo? Ja wypilem kilka razy i zostalem przy polskim. A polskie piwo jest niemal wszedzie w moim miescie (Birmingham), i nie mowie tu o polskich sklepach, ale generalnie o wszystkich sklepach, z tesco na czele, oraz w barach i dyskotekach, szczegolnie tych "trendy" klubach.
Polskie piwo podbija wyspy, bo jest dobre. Drozsze od lokalnych nadrabia cene jakoscia.
Marcin12, jesli siedzisz w anglii, to wejdz na strone http://www.businesslink.gov.uk - i wyszukaj biuro blisko ciebie. Odwiedz ich, to rzadowa agencja bezplatnie udzielajaca porad dotyczacych biznesu, w tym zakladania. Powinni byc w stanie dowiedziec sie wszystkiego co potrzebujesz wiedziec by prowadzic ten biznes.
pastka ,to powiedz tylko które piwo jest POLSKIE
które jescze jest ?
A to juz pytanie na ktore sie nie odpowiada, mozna tylko westchnac - ech...
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|