Chciałbym sie dowiedzieć ile potrzeba włożyć kasy żeby mieć franszczyzne z pizza hut lub kfc??
jaki duży ma być lokal chodzi mi o metry kwadratowe??
ile idzie zarobić na tym m/c??
i po jakim czasie sie to zwróci??
|
Pizz-HUT lub KFC |
Pizz-HUT lub KFC
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Chciałbym sie dowiedzieć ile potrzeba włożyć kasy żeby mieć franszczyzne z pizza hut lub kfc??
jaki duży ma być lokal chodzi mi o metry kwadratowe?? ile idzie zarobić na tym m/c?? i po jakim czasie sie to zwróci??
kfc nie ma franczyzy.
pizza hut to b.droga franczyza,na otwarcie trzeba miec ok. 200-300 tys.
Nie maja franczyzy ani KFC ani PIZZA HUT to jest jedna grupa,możesz im wynająć jedynie powierzchnię pod lokal.
Pozdrawiam
MC Donald ma franczyze. Ale szykuj od 500 tys w górę.
Na Mc to potrzeba od 1mln,;)
ja szukam lokalu w Łodzi.Będę pod nową marką, która wchodzi na polski rynek Admiral Chicken.
zainteresuj sie tele pizza, minimlny wklad jaki wymagaja to 120 tys i lokal swoj lub dzierzawiony o powierzchni 100-150 mkw, miasta powyzej 40 tys raczej preferowane, mysle nie jest trudno o franczyze od nich, marka tez bardzo dobrze rozpoznawalna i mysle ze bedzie niezle zarabial taki lokal
na MC trzeba 1,2mln a reszta kredyt MC to inwest ok 5MLN
Pizza-Hut - porażka
KFC - porażka Jak masz te 200-300 tys $ "dolarów " otwórz Subway "Przewidywana suma inwestycji Koszt pierwszej licencji franczyzowej to 7,5 tys. euro, a każdej następnej 3,75 tys. euro. Pozostałe koszty inwestycji zależą od lokalizacji oraz powierzchni restauracji, poczynając od 100 tys. dol. Sieć w Polsce się rozwija - czas na inwestycje w nią idealny .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pizz-HUT lub KFC":
• Strona 1 z 1
|
|