witam
Warto uderzyc w ten interes?????? opis na dole:
Mieszkam w gminie 5500 mieszkancow....plus niedaleko mam do Szczecina 5km do dzielnicy płonia, chciałbym otworzyc pizerie mam juz lokal pub i malo gastronomi czyli frytki i polprodukty (mrozonki takie jaka zapiekanki, bulki, pizze), chcialbym to zmienic na pizerie taka mala okolo 10rodzaji pizzy.Wiadomo ze z dowozem pize by byla czynna 14-22 a w niedziele od 16-22, w gminie jest 1 gimnazjium i z 4 podstawowoki , jest pare firm, klub pilkarski gdzie sa trampkarze juniorzy i seniorzy organizuja u nas zakonczenia sezonu i raz w tygodniu wpadaja na piwko po meczu;p pisze to by pokazac do jakich klientow mozna uderzyc jest tez duza firma spedycuyjna okolo 20 tirow dziennie przejezdza w wekendy wiecej. Konkurencja jest tylko ze sa to bary nie ma tam pizyy tylko jakies pierogi, schabowe i inne..., Jest pizza jedna kiedys fajnie sie krecilo ale kolesiowi cos odbilo zmienial kucharzy i wkoncu przestal dowozic mowi ze dowiezie 2 pizze bo jedno mu sie nie oplaca, i mial pizze karkowiki, makarony wszystko i nic;/.
Teraz produkty :Ser moj kolega z gminy sprzedaje ser do pizzy wiec nie ma problemu , tak samo z warzywami, codziene mial bym siweza dostawe, pieczarki , papryka i inne. Ciasto swoje a co z sosoem lepiej swoj? czy kupny bo slyszalem ze niektore pizze juz nawet kupuja sosy w wiadrze ale niewiem czy to dobre;/..... Jaki jest koszt wyprodukowania pizzy 45 cm z pieczarkami szynka ??
Jakies podpowiedzic jesli chodzi ten interes???? wiem ze piec do pizyy okolo 5-6tys