|
Pizzeria-BAR w 7 tyś mieście, prosze o pomoc |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jestem młody, ale zarazem ambitny i chciałbym otworzyć swój pierwszy biznes. zastanawiam sie nad BAREM_ pizzeria w 7 tyś. mieście w którym funkcjonuje tylko 1 bar mleczny. co prawda stołuje sie u niego bardzo dużo ludzui ale jest otwarty tylko do 9 wieczorem. Mója Pizzeria byłaby otwarta co najmniej do 23-24 a w weckendy nawet do 6 rano bo tam tak wraca sie z dyskotek. co myślicie o taki rozwiązaniu. prosze o obiektywne opinie POZDRAWIAM MARCIN
7 tys. miasteczko to dla jednej pizzeri na pewno b. dobry rynek...dziwne ze jest tam tylko jeden bar mleczny. Oczywiscie pod warunkiem ze nie bedzie to Pizza Hut z cenami z kosmosu, masz bardzo duze pole do popisu i w zaleznosci ile zdecydujesz sie wlozyc w ten interes mozesz go dowolnie rozszerzac o roznego rodzaju dodatkowe aspekty.
Pewnie ze nie bedzie to coś typu PIZZAHUT tylko mała pizzeria z fajnym klimatem. miejsce w którym może przyjść rodzina na obiad oraz wieczorkiem młodzież na dobrą impreze. sam jestem młody i wiem ze sam wybierałbym sie do takich miejsc :-) . Proszę o wiecej opinni i jak byscie mogli to piszcie czy mieliście bądz macie jakiś kontakt z tego rodzajem przedsiewziecia. Pozdrawiam MARCIN
7 tyś mieszkańców i bar mleczny wskazują na to że jest to małe "niebogate" miasteczko. A Pizza jest raczej droga.
Tak sie składa że jest to gmina która jest jedną z najbogatszych w polsce. jej roczny budżet odpowiada budżetowi Koszalina, ale to jest najmniej warzne bo jak zaobserwowałem mnustwo ludzi chodzi do baru mlecznego na obiady,śniadania i kolacje. poza tym moja pizzeria była by niedalego od 3 zakładów pracy oraz szkoły licealnej i zaocznej.
Budzet gminy to budzet gminy...wazny jest jaki jest budzet mieszkancow. Musisz zrobic jakies badania ankietowe. Pozdrawiam i zycze powodzenia!
|
|