|
PKO Wezwanie do zapłaty monit |
PKO Wezwanie do zapłaty monit
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Pytanie dotyczy wezwania do zapłaty jeśli załóżmy nie wpłacałem ostatnich 3 Rat i przyszedł mi Monit oddział- Centrum Restrukturyzacji i Windykacji Należy uregulować zapłacić należytą zadłużona sumę w okresie 7 dni od doręczenia ninejszego wezwania co w takim przypadku można zrobić zadzownić do odziału i ugadać się w tej sprawie o dalszych spłatach czy ostatecznie trzeba należytą sumę spłat już wpłacić
Najlepiej wytrzymac dopóki sie da, ale trzeba zapłacić. Po wpłacie jakiejś części zadłużenia banki wstrzymują egzekuucję. Jeżeli pojedziesz podpisać ugodę, to daja ci papier do podpisania, że zgadzasz się na egzekucję komorniczą jeżeli nie wywiążesz się z warunków spłaty. Przede wszystkim musisz zacząć płacić.
Dzięki czyli teraz nie lepiej do nich zadzwonić na ten adres co został umieszczony na liście korespodecyjnym czy tylko wpłacić pewną kwotę aby tylko coś im wpłynęło na ich konto ?? ponieważ mam wpłacić należytą kwotę do 7 dni od dostania danego listu
Możesz zadzwonić, żeby przeciągnąć sprawę, ale jak masz mało kasy, to będziesz musiał im dawkować spłaty, bo na raz nie wydolisz. Tylko, żeby ci nie naliczali karnych odsetek.
Czyli najlepszym rozwiązaniem jest zadzwonić do odziału dawkować spłaty czyli mogą naliczyć karne odsetki ale w stopie procentowej uzgodnionej czy innej stopie w tym momencie
Sprawdź również podobne tematy:
- Pobieraczek.pl i wezwanie do zapłaty - co to za naciąganie?
- Windykacja i przedsądowe wezwanie do zapłaty - Wezwanie do zapłaty za parking za cudzy samochód - Wezwanie do zaplaty - Wezwanie na policje!!! - Wezwanie do Zaplaty - Wezwanie co to znaczy ? - Wezwanie do urzędu celnego - Wezwanie do zwrotu pieniędzy Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|