|
Pkt dla handlowców |
Pkt dla handlowców
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mój pomysł wiąże się z zawodem który wykonuje - jestem kierownikiem sprzedaży w jednej z firm spożywczych. Tematem mojego zaintersowania są przedstawiciele handlowi/handlowcy/van selerzy itp itd. Ich wielość poruszająca się dziennie po Polsce jest niezliczona. I właśnie zorganizowanie pkt dla handlowców jest moim pomysłem na biznes. Przede wszystkim pkt zadaszony i ogrzewany jak również z miejscem i stolikami na zewnątrz oraz znacznym parkingiem. Duża mnogości stolików. Kawa + herbata (największa przebitka) towarem najważniejszym. Dostęp do sieci również. Jakiś fast-food ale nie do końca mizerne hamburgery. Mnogość różnego typu automatów (batony/napoje/inne). Możliwość zorganizowania kilku pkt do zebrań wewnątrz pkt. Ciekawym pomysłem mogłaby być myjnia autek w bliskim sąsiedztwie. Co do reklamy - akcja ulotkowa + kilka kuponów na darmową kawę rozdane handlowcom na rynku. Dodatkowe promocje - zbieraj stempole z wizyty - kawa lub obiad gratis. No pomysły można mnożyć... Co Wy na to?
pomysł nie jest zły tylko musi byc przy dobrej trasie sam jak byłem przedstawicielem wiele razy musialem szukac miejsc gdzie zjeśc albo się umowić z klientem na rozmowe. Jeżeli byłby tam fast food, myjnia jakas kawa, gazeta i darmowy internet to napewno klienci by byli
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pkt dla handlowców": - szukam handlowcow IT - Poszukuje Handlowców - Poszukuję handlowców - Szukam handlowców - Poszukuję Handlowców
• Strona 1 z 1
|
|