|
Plac i nieruchomosc blisko granicy... |
Plac i nieruchomosc blisko granicy...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam!Mam plac ok 1000 m.kw. i obok budynek(magazyn-pusty)tez ok 1000 m.kw. Lokalizacja bardzo dobra bo bardzo blisko granicy z Niemcami (ok 5km) i do centrum miasta (ok.7km).Nie place za dzierzawe,wszystko ogrodzone plotem.No i nie mam zielonego pojecia co za bizes tam utworzyc.Za wszelkie pomysly z gory dzieki:)pomozcie!
Pomysł banalny:
Komis samochodowy - pewnie jest ich sporo w tej miejscowości. Pomysł mniej banalny: Knajpa - u niemców (specjalnie piszę małą literą, bo ich nie cierpię) jest drogo, u nas tanio. Poszukaj wspólnika, zainwestujcie i postawcie dużą knajpę. Pomysł realny: Daj ogłoszenia na Polskę i wydzierżaw to.
Stacja paliw renomowanej marki, usługi medyczne lub fryzjersko-kosmetyczne to też jakiś pomysł:) pozdrawiam
dzieki za wszelkie pomysly:)
ale nie dodalem ze moj budzet wynosi ok.30 tys zl,no i ten budynek jest w stanie surowym,zero remontu, same cegly (typowy na magazynowanie czegos). Prosze o dalsze idee,bede bardzo wdzieczny:) pozdrawiam
Hmmm... to bez pożyczek ani rusz. Może po prostu go wykończ i sprzedaj?
rzecz w tym ze nie moge go sprzedac,bo nie jest moj.Mam go tylko do dyspozycji i musze wymyslec tam jakis biznes.
Cóż... w takim razie tylko skład/magazyn (szumnie zwany centrum logistycznym;)) pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Plac i nieruchomosc blisko granicy...": - PALETY AGD/RTV! BIZNES BLISKO POLSKIEJ GRANICY! - Pomysl dla mieszkajacych blisko niemieckiej granicy - HURTOWNIA RTV I AGD- returny blisko polskiej granicy. - HURTOWNIA PALET RTV I AGD BLISKO POLSKIEJ GRANICY! - PALETY AGD I RTV! HURT BLISKO POLSKIEJ GRANICY!
• Strona 1 z 1
|
|