Witam,
Czy ktoś z was ma pojecie, na temat prowadzenia placówki franczyzowej polbanku. Czy w ogóle oni dopuszczaja taka współpracę .
Proszę o info.
Pozdrawiam.
|
Placówki franczyzowe Polbanku |
Placówki franczyzowe Polbanku
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam,
Czy ktoś z was ma pojecie, na temat prowadzenia placówki franczyzowej polbanku. Czy w ogóle oni dopuszczaja taka współpracę . Proszę o info. Pozdrawiam.
Poczytaj sporo o tym w prasie i w necie.Oczywiście Polbank udostępnia takie placówki ale lepiej poszukaj sobie innego banku...wiem coś o tym...na współpracy z nimi kiepsko się wychodzi, trochę nas zrezygnowało...
Trochę zaniedbałem tego posta. Cóż z tego co piszesz to czyli niechwytać się tego tematu, bo się można sparzyć. Ale to chyba nie jedyny bank który tak kiepsko traktuje franczyzobiorców z tego co wiem to Getin jest też bardzo kiepskim franczyzodawcą.
A tak a propo to widzę że też byłaś franczyzobiorcą. Z tego co mówisz, to lepiej poczytać w prasie i internecie na ten temat. Ja jednak wolę się dowiedzieć czegoś konkretnego z doświadczeń osoby która przerabiał to w praktyce. Jak długo prowadziłaś taką placówkę franczyzową.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Placówki franczyzowe Polbanku": - Odstąpie 2 placówki franczyzowe BPH - Konto w polbanku - placówka Polbanku - czy ktoś prowadz? - Konto Mocno Oszczedzajace w Polbanku - Konsultacje franczyzowe
• Strona 1 z 1
|
|