Cześć,
postanowiłem rozszerzyć swoją działalność o zupełnie inną branżę i tak powstała w mieście Łodzi sto siedemdziesiąta pierwsza auto szkoła. O ile moja druga wieloletnia działalność opiera się o wciąż tych samych klientów i jak gdyby nowych mi nie potrzeba to auto szkoła działa nieco inaczej - jeden klient już nie wróci, może najwyżej mnie polecić. Trzeba jednak najpierw pozyskać tego klienta. Ulotki, jeżdżące multimedialne reklamy są niezłe ale to wciąż mało. Zastanawiam się czy i jak (bardziej jak) mógłbym wykorzystać znajome osoby pracujące na pasażach dużych galerii na tzw stoiskach wyspach - oczywiście nie ma mowy o położeniu ulotek, chodzi o to by ułożyć dla tych osób jakiś dyskretny program marketingowy by mogły rozprzestrzeniać informację o mojej szkole (oczywiście motywacja finansowa jest przewidziana), pytanie tylko jak to to rozegrać ...... wszelkie wskazówki na to co powyżej i lub ewentualne inne sugestie skutecznej reklamy mile widziane ! Dodam, że przeanalizowałem sporo tematów o reklamie i marketingu z tego forum i część jest niezła jednak nie nadaje się za bardzo w pierwszej fazie rozkwitu tejże działalności ze względu na zaporowe koszta które zresztą do tej pory i tak przekroczyły zakładany limit.
pozdrawiam
jakub