|
Płatna reklama na aucie - strona 3 |
Płatna reklama na aucie
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam! Mam Daweoo TICO. Min przebieg miesięczny to 1500-2000km. Samochód porusza się głównie na południu polski Katowice - Kraków. Ale weekendowe wypady nie są rzadkością (Warszawa, Poznań, Wrocław, Zakopane). Jest cały do oklejenia (pomalowania)wg potrzeb. Cena za miesiąc 300zł. Pozdrawiam.
Oferuję wynajęcie powierzchni reklamowej na samochodzie służącym jako taksówka osobowa w Katowicach. Samochód jeździ po Katowicach 8-12h/dziennie i zwykle bywa w miejscach gdzie coś się dzieje (imprezy, itp). Cena zależna od rodzaju, wielkości i miejsca reklamy. Zainteresowanych proszę o kontakt: 792-666-468.
Polecam gorąco ofertę firmy Promotional Partners. Są z Wrocławia, ale przeprowadzają kampanie reklamowe na terenie całego kraju bez problemu. Ich głównym wyróżnikiem- bp nie spotkałam tego u innych- jest posiadanie floty samochodowej składającej się z najpopularniejszych marek aut, na ktorych wyklejają reklamę a potem je wynajmują. Oddźwięk jest podwójny- naklejona reklama i popularność auta.
Więcej info na promotionalpartners pl
Przyjmne reklame na auto-KIA CARNIVALE-2000r.-jezdzimy bardzo duzo ,od maja br. zrobilismy 9.000 km.-to chyba sporo-chetnych prosze o kontakt na numer 511-193-706
Witam chcę wynająć powierzchnię samochodu (całość lub część) na reklamę,
robię 800-900 km miesięcznie w Olsztynie oraz na trasie do Białegostoku i Łomży, samochód obecnie będę kupował więc nie wiem jaki, ale młodszy bądź z 2002r proszę o kontakt na forum
Czy z tymi reklamami to nie jakaś lipa będzie ? Tylu chętnych ludzisk do przyjęcia a nikt tego nie poszukuje. A może to tak jak praca chałupnicza i UFO coś ktoś wie coś ktoś słyszał wszyscy szukają a nie ma dowodów ze istnieją.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Płatna reklama na aucie - strona 3": - Reklama na aucie - Reklama na aucie - RUCHOMA REKLAMA NA AUCIE - Reklama na aucie motorze - Reklama na aucie - nietypowa !
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|