|
Plus gsm era czy orange prosze o pomoc |
Plus gsm era czy orange prosze o pomoc
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
witam mam pytanie bo jestem w wielkiej kropce chcialabym otworzyc salon na zasadzie franczyzny ale nie wiem ktory bardziej by sie oplacal ja wiem ze to zalezy od lokalizacji i pracownikow lecz moze ktos mial albo ma taki salon prosze o pomoc z gory dziekuje
Plus gsm. Ale jesli masz wybór, tzn jeszcze nie zainwestowałes to nie rób tego. Tez chcielismy otworzyc salon bo sami w tym dłuższy czas siedzieliśmy, ale to jest nieopłacalne juz teraz, poza tym musisz spełnic szereg wymogów, np.: meble za które normalnie zapłaciłbyś trzy razy mniej, obowiązkowa wycieraczka za 500pln z napisem hallo, bo z tesco byc nie moze, ciągłe plany do wyrobienia które się zmieniaja z mies ma mies, tajemniczy klienci i w ogóle długo by wyminiać.. To wszystko sie wiąże ze stopniem jaki w danym momencie zajmujesz czyli braun-najgorsza prowizja, silver i gold-najlepsza. żeby zapracować na gold musisz terac pół roku, a żeby spaść na brauna wystarczy jeden niepochlebny audyt, itp..
Poza tym juz jest przesyt puntów gsm.. Tzn w Polsce południowej napewno, w środkowej również, co do północnej nie wiem Pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|