|
PO się poddało |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Polityka
Autor
Wiadomość
Narodowy Program Wielkiej Budowy - PO prosi o łaskę PIS i LID, nie będą umieli sami rządzić.
PO prosi o łaskę? Mateusz skąd takie rozważania w ogóle u Ciebie? Przecież to absurd :)
Może nie prosza o łaske ale zauważ ze sie jakby "podali" nic nie robia. Kto uczestniczy w debacie Kwasniewski i kaczynski. A powinnien Tusk z kaczynskim. A PO zostało odsuniete na bok i straci w tych wyborach. Pis wygra. A za dwa lata LID bedzie góra.
Jeśli PiS wygra to ja chyba będę musiał wyjechać cholera z kraju. Bo wstydzę się za taki Rząd, Premiera, a napisze w sumie z małej, premiera, o prezydencie nie wspomnę :/
Piszę non stop o taki a nie innym wzroście, spadku bezrobocia. Przecież oni nie mają o tym pojęcia. To dlatego, że nie dotykają sie tych sfer i same jakoś sobie radzą :/
Gdyby wygrali po raz kolejny to nie pozostaje nic innego jak zwijać interes i pakować walizy.
Nie chce was martwić ale to jest bardzo prawdopodobne. Ja nawet jestem tego pewien :)
Też mnie to nie zadawala ale moje przeczucie plus wiedza ktora jakis sposob wyciagnalem z pewnych xrodel sprawiaja ze tak to bedzie :) Mam nadzieje ze sie myle :)
hmm co do poddania się PO..zastanawiają mnie słowa naszego aktualnego prezydenta,którego godnie wybrały starsze Panie w mocherach, odnośnie spisku, układu LiD z PO. Może właśnie dlatego jak mówi Robert "nic nie robią" w tym kierunku;>
Ale to byloby porażka polityczna. Koalicje sie zaklada szybko i sie szybko z niej wycofuje. PO nie moze pozwolic aby LID mial wiecej poparcia na ich nie korzysc. Nawet gdyby mieli byc koalicja.
nikt nie chce by PIS wygral tylko ciekawe ile osob ktore tak mowia stawi sie na wyborach...
Vavis mi sie wydaje ze PIS ma taki elektorat hmmm tajny. Znaczy wiesz nikt sie nie przyznaje ze glosuje na pis a poxniej albo idzie na wybory i wlasnie glosuje na PIS albo nie ida:)
Takie mam wrazenie :) Powiedz znajomym ze glosujesz na PIS to cie wysmieja :)
Już dwa lata temu ujawnił się konflikt między tandemem Tusk-Schetyna oraz Rokitą. Dogadali się niby, a później Schetyna "powycinał" z list ludzi Rokity. Rokita dogadał się z Big Kaczką, a ponieważ PO jest wygłodniała urzędów mianowalnych, więc Big Kaczka po wyborach przytuli ludzi Rokity. Na razie się nie mogli ujawnić, bo Schetyna by ich "powycinał" z list, ale Big Kaczka wspomniał w debacie z Kwaśniewskim, że koalicja będzie z "konserwatywną" częścią PO.
koalicje szybko sie zaklada i szybko wychodzi z nich...
Nowy spot PIS celnie uderzył w PO ponownie. Jak tak dalej pójdzie to będę głosował na LPR (UPR).
HEHE fajne" Spot Parti Opozycji "
NO nieźle uderza PO ma problemy.
pis musi być odsunięty od władzy
|
|